Στα 15 ευρώ η είσοδος στο Κολοσσός - Άρης

Στον αγώνα με την Κύμη, τα εισιτήρια κόστιζαν δέκα ευρώ κι όμως δεν βρέθηκαν πάνω από 300 άτομα στο γήπεδο.

Μία εβδομάδα μετά, οι φίλοι του Κολοσσού H Hotels, αν θέλουν να δουν από κοντά το ματς με τον Άρη, θα πρέπει να πληρώσουν κάτι παραπάνω. 

Η ΚΑΕ ενημέρωσε ότι «η διάθεση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον Άρη (Κυριακή 13 Μαΐου, ώρα 17.00’) για την 26η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, έχει ξεκινήσει.
Τιμές εισιτηρίων: 15€ γενική είσοδος και 5€ για παιδιά από 5 έως 14 ετών.

Η αγορά παιδικού εισιτηρίου πραγματοποιείται ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ΚΑΕ και ο αριθμός είναι περιορισμένος.

Υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά του κάθε εισιτηρίου, χρειάζεται απαραίτητα ο αριθμός ΑΜΚΑ ή ο αριθμός διαβατηρίου ή η άδεια παραμονής και ο κάθε φίλαθλος να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα.
Προτείνουμε στους φιλάθλους της ομάδας μας να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριό τους, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία και καθυστέρηση την ημέρα του αγώνα.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ
Η πώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους:
- Από τα γραφεία της ΚΑΕ (Πλατεία Βρούχου 1, 85132 Ρόδος, Τηλ: 2241022261, info@kolossosbc.gr) Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 14:00.

- Tην ημέρα του αγώνα (Κυριακή 13/5), από τις 13:00, στα Εκδοτήρια του Βενετοκλείου.
- Online από το viva.gr.

Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει εισιτήριο από το viva.gr και δεν μπορείτε να εκτυπώσετε το PDF εισιτήριό σας, τότε μπορείτε να μεταβείτε στα γραφεία της ΚΑΕ (Πλατεία Βρούχου 1, τηλ, 22410 22261) ή στα εκδοτήρια του γηπέδου τη μέρα του αγώνα, επιδεικνύοντας την ταυτότητά σας, ώστε να το τυπώσετε».