Στη Σύμη σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Στη Σύμη σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Στη Σύμη σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 431 ΦΟΡΕΣ

Τη Σύμη επισκέπτεται σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος. Θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για τη λήξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, ενώ θα εγκαινιάσει και το νέο λιμάνι της Σύμης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σε ειδική πανηγυρική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θ’ ανακηρυχθεί Επίτιμος Δημότης.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναμένεται ν’ αναφερθεί στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα προς τη γείτονα χώρα, για την αδιαμφισβήτητη κυριαρχία της Ελλάδας στα νησιά του Αιγαίου.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις θα παραστούν ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός, οι βουλευτές Δημήτρης Γάκης, Μάνος Κόνσολας και Κώστας Σκανδαλίδης, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος και ο Πρόεδρος της ΠΕΔ και Δήμαρχος Ρόδου, Φώτης Χατζηδιάκος.

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Εξετάζεται η αναγκαιότητα δημιουργίας αποκεντρωμένων παραρτημάτων της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας, σε Ρόδο και Κω»

Γιάννης Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Παράταση στις προθεσμίες για τα χωρίς άδεια καταστήματα σε χερσαίες ζώνες λιμένων»

Μ. Κόνσολας: «Ενεργειακή μετάβαση των νησιών με έργα και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία»

Ενισχύεται το Κτηματολόγιο Ρόδου με τρεις μηχανικούς - Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνο Κυρανάκη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»

Γιάννης Παππάς: Λύση από τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα πλοία