Υποψήφιος για την τοπική οργάνωση της Ν.Δ. ο Μιχάλης Κουτσούκος

Υποψήφιος για την τοπική οργάνωση της Ν.Δ. ο Μιχάλης Κουτσούκος

Υποψήφιος για την τοπική οργάνωση της Ν.Δ. ο Μιχάλης Κουτσούκος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 641 ΦΟΡΕΣ

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Μιχάλη Κουτσούκου για την Προεδρία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ρόδου της Νέας Δημοκρατίας.

«Στις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής, το σύνολο των εγγεγραμμένων μελών της Νέας Δημοκρατίας καλείται να εκλέξει τους Προέδρους και τα μέλη των Τοπικών και Νομαρχιακών Οργανώσεων.
Πρόκειται για μία άμεση δημοκρατική διαδικασία, όπου η καθολική και μαζική συμμετοχή των Νεοδημοκρατών θα ανανεώσει και θα ενδυναμώσει την παράταξη στον αγώνα απέναντι στην χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης.

Μία κυβέρνηση που όχι μόνο δίχασε και εξαπάτησε συνειδητά τον Ελληνικό Λαό αλλά ζημίωσε οικονομικά και εθνικά την πατρίδα μας και ιδιαίτερα δε τα Δωδεκάνησα.
Η κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, η υπερφορολόγηση των τουριστικών επιχειρήσεων, η υποχρηματοδότηση των δημόσιων υποδομών και υπηρεσιών αποδεικνύει ότι η Ρόδος στοχοποιήθηκε συνειδητά από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Μία ιδεοληπτική και ανίκανη κυβέρνηση που κατά την πιο μεγάλη ύφεση, μας στέρησε επενδύσεις μεγάλης προστιθέμενης αξίας στο τουριστικό προϊόν και χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας.
Από την επομένη λοιπόν των εσωκομματικών εκλογών, δεν έχουμε την πολυτέλεια και το δικαίωμα να διαιρεθούμε σε νικητές και ηττημένους.

Είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι στις αρχές μας, στα παιδιά μας και το μέλλον του τόπου να αποτελέσουμε μία ενιαία συμπαγή παράταξη με αντίπαλο την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και όσα εθνικά επιζήμια εκφράζει.

Με ειλικρινές πνεύμα ενότητας και διάθεση να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στον κοινό αγώνα, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την Προεδρία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ρόδου.

Σε αυτό τον κοινό αγώνα, καλώ όλους τους Νεοδημοκράτες και τις Νεοδημοκράτισσες να συμβάλουν με την ψήφο τους και την συμμετοχή τους την επομένη των εκλογών, για να συγκροτήσουμε μία μαχητική και δραστήρια Δημοτική Τοπική Οργάνωση.
Με τιμή
Μιχάλης Κουτσούκος»

Συνοπτικό Βιογραφικό Σημείωμα
Ο Μιχάλης Κουτσούκος γεννήθηκε στη Ρόδο, στις 24 Οκτωβρίου 1985. Το 2008 απέκτησε το δίπλωμα του Μηχανικού Μεταλλείων – Μεταλλουργού από το Ε.Μ.Π. και το 2012 απέκτησε το δεύτερο δίπλωμά του, αυτό του Μηχανολόγου Μηχανικού από το Παν. Κύπρου. (και τα 2 με λίαν καλώς, 7,26 & 7,81 αντίστοιχα). Το 2013 ίδρυσε μαζί με τη σύζυγό του Λέιντα Πιπέρη (επίσης μηχανικό μεταλλείων – μεταλλουργό Ε.Μ.Π.) την τεχνική – εμπορική εταιρεία professional hotel services που δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρομηχανολογικών μελετών και εξοπλισμών. Έχει μια κόρη, τη Βίλμα που είναι 16 μηνών. Είναι μέλος του τεχνικού επιμελητηρίου Ελλάδας και του επιστημονικού τεχνικού επιμελητηρίου Κύπρου. Πρώην στέλεχος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ε.Μ.Π. και μέλος της Φ.Π.Κ. Πρωτοπορίας.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Παππάς: «Στην τελική ευθεία για τη μείωση στις αντικειμενικές τιμές ακινήτων στην Αστυπάλαια»

Γ. Παππάς, υφυπουργός Ναυτιλίας: «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου»

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη