«Άσφαιρος» στην Κηφισιά ο ΔΙ.ΑΣ.

Δεν κατάφερε να κερδίσει την Κηφισιά ώστε να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ο ΔΙ.ΑΣ. Ηττήθηκε με 2-0 στο Ζηρίνειο, αφήνοντας όμως καλές εντυπώσεις. Αυτό που του έλειπε ήταν η ουσία κάτι που είχε η πιο έμπειρη ομάδα της Κηφισιάς.

Στο α΄ μέρος η ομάδα του Γιάννη Μανούσογλου ξεκίνησε δείχνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνα, κάτι που έπραξε και η Κηφισιά, η οποία είχε όμως την τύχη με το μέρος της, γιατί κατάφερε τελικά να προηγηθεί σε καθοριστική χρονική στιγμή, λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Παρά το εις βάρος του 1-0, ο ΔΙ.ΑΣ. μπήκε αποφασισμένος, αλλά δεν τα κατάφερε. Δεν βρήκαν οι παίκτες του διαδρόμους, με αποτέλεσμα σε μια ανύποπτη φάση στο 67΄ δέχθηκαν το 2-0 και στη συνέχεια όσο κι αν είχαν καλή αντίδραση δεν έφτασαν στην επίτευξη έστω του γκολ της τιμής.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
15΄Από τη σέντρα του Χατζησουλεϊμάν η κεφαλιά του Δρόσου έφυγε άουτ.
23΄Το δυνατό σουτ του Τσαφταρίδη, έφυγε πάνω από τα γκολπόστ του Μιαούδη.
42΄Εντυπωσιακή απόκρουση του Μιαούδη σε δυνατό σουτ του Τεγούση από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

45΄Ο κορυφαίος χθες της Κηφισιάς Τεγούσης, έβγαλε τη σέντρα κι ο Κεφάλας από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1-0).
47΄Ο Θωνιάτης έκλεψε τη μπάλα κι έφτασε μπροστά στον Βαμβακά, αλλά το πλασέ που πραγματοποίησε έφυγε άουτ.
50΄Δυνατό διαγώνιο σουτ του Μπεκιρλάρι από καλή θέση,  έφυγε λίγο άουτ.

67΄Ο Τεγούσης θα βγάλει την σέντρα κι ο Ρέντζης αφύλαχτος με κοντινό σουτ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το 2-0.

Κορυφαίος της νικήτριας ο Τεγούσης και πολύ κοντά του σε απόδοση οι Μεϊμάρογλου και Τσαφταρίδης. Από τον ΔΙ.Α. ξεχώρισαν οι Θωνιάτης, Μαργαρίτης.

Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ. Ντουμιτρέσκου, Κορώνα και Παγουρτζή από τον Πειραιά.

Οι ομάδες:
ΚΗΦΙΣΙΑ: Βαμβακάς, Μεϊμάρογλου, Καρακώστας, Καραμπάς, Τεγούσης, Τζέλης, Ζέλο, Κωσταντινίδης, Ρέτζης, Τσαφταρίδης, Κεφάλας.

ΔΙ.ΑΣ.: Μιαούδης, Ιωαννίδης, Μαριάς, Βλαντιμίρωφ, Μποϊλής (82΄Δουγέκος), Θωνιάτης, Χατζησουλεϊμάν (46΄Πανόπουλος), Μαργαρίτης, Δρόσος (73΄Συντιχάκης), Μπεκιρλάρι (78΄Κάρλος), Χατζηφούντας.