Εν σάρκα μία Απόλλων και Ατρόμητοι!

 Εν σάρκα μία Απόλλων και Ατρόμητοι!

Εν σάρκα μία Απόλλων και Ατρόμητοι!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 389 ΦΟΡΕΣ

Τον ρόλο της θυγατρικής του συλλόγου των Καλυθιών είναι έτοιμη να αναλάβει η ομάδα του Παναγιώτη Ζούνη. Τις τελευταίες λεπτομέρειες συζητούν οι δύο πλευρές, οι οποίες είναι έτοιμες να επικυρώσουν μία σπουδαία και κοινά επωφελή συμφωνία

Τι λείπει από τον Απόλλωνα Καλυθιών και προφανώς από την πλειοψηφία των συλλόγων του τόπου; Ένα «σκαλοπάτι», το οποίο θα του δίνει τη δυνατότητα να εξελίσσει τους φερέλπιδες ποδοσφαιριστές του με τρόπο που θα τους καταστήσει έτοιμους να ενταχθούν στην ανδρική ομάδα του και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της.

Τι λείπει από τους Ατρόμητους; Ένα ισχυρό στήριγμα, το οποίο θα εγγυηθεί για την επιβίωσή τους, θα ενισχύσει τον αναπτυξιακό ρόλο τους και θα τους δώσει ουσιαστική προοπτική.

Κάπως έτσι το σκέφτηκαν οι άνθρωποι των δύο σωματείων, εν συνεχεία τα έβαλαν κάτω, τα ανέλυσαν και είναι έτοιμοι να δώσουν τα χέρια, επικυρώνοντας μία συμφωνία που θα αποδειχθεί, σε βάθος χρόνου, εκατέρωθεν ευεργετική!

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται κοντά στην ολοκλήρωσή τους και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

Βάσει του πλάνου που έχει εκπονηθεί, οι Ατρόμητοι του Παναγιώτη Ζούνη θα πορεύονται, από εδώ και στο εξής, υπό τη «σκέπη» του Απόλλωνα, συμμετέχοντας στο επόμενο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας ως η θυγατρική ομάδα του.

Τα ταλαντούχα παιδιά από τις Καλυθιές θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν εμπειρίες και να ωριμάσουν μέσα από τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, ενώ το ίδιο «σκαλοπάτι» θα έχουν στη διάθεσή τους οι νεαροί ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις ακαδημίες των Ατρόμητων. Οι τελευταίες θα συνεχίσουν την αυτόνομη λειτουργία τους, όπως άλλωστε και τα τμήματα υποδομών του Απόλλωνα.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων