Βελτιωμένοι οι Μαυράκης και Κρητικού

Βελτιωμένοι οι Μαυράκης και Κρητικού

Βελτιωμένοι οι Μαυράκης και Κρητικού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 811 ΦΟΡΕΣ

Συμμετείχαν, εκπροσωπώντας τον Υγρό Στίβο Ρόδου, στην κολυμβητική ημερίδα του Ηρακλείου κι έδειξαν πανέτοιμοι πριν τους σημαντικούς αγώνες του καλοκαιριού

Η Ευδοκία Κρητικού και ο Κυριάκος Μαυράκης βελτίωσαν κι άλλο τις επιδόσεις τους και πιστοποίησαν την καλή αγωνιστική τους κατάσταση, λίγες βδομάδες πριν τις μεγάλες προκλήσεις των πρωταθλημάτων του καλοκαιριού σε πισίνα και ανοιχτή θάλασσα.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο κολύμπησαν για λογαριασμό του Υγρού Στίβου Ρόδου στην ημερίδα των Αργοναυτών στο Ηράκλειο και με εύκολες πρώτες θέσεις στα κυρίως αγωνίσματά τους, εντυπωσίασαν με τους χρόνους που κατέγραψαν.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μαυράκης στα 1500μ. Ελεύθερο βελτίωσε κατά 11 δευτερόλεπτα το χρόνο του και «χτυπάει» με αξιώσεις τη γρήγορη σειρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και τον τελικό, ενώ μπορεί να έχει διάκριση στην ανοιχτή Θάλασσα, τερματίζοντας εύκολα μόνος πρώτος σε 17.33.61.

Σταθερή  στις καλές  επιδόσεις  παραμένει  η Ευδοκία  Κρητικού
Σταθερή στις καλές επιδόσεις παραμένει η Ευδοκία Κρητικού

Η Ευδοκία Κρητικού, με διαφορετική προπονητική κατεύθυνση και πολύ πιο… φορτωμένη σε χιλιόμετρα, τερμάτισε και αυτή πρώτη στο αγώνισμα κατεβάζοντας δύο δευτερόλεπτα το χρόνο της αλλά έχει βλέψεις μόνο για τις μεγάλες αποστάσεις και εκεί εστιάζει την κορύφωσή της.

Τώρα αξιολογούνται οι επιδόσεις και καταρτίζεται το τελικό φάσμα της προπόνησης και της φάσης του φορμαρίσματός τους, για να διακριθούν στα οικεία πρωταθλήματα.

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης