Βράβευση ξενοδοχείων από τον tour operator Aurinkomatkat

Σήμερα  Παρασκευή 11 Μαΐου  στις 6.30 το απόγευμα, ο μεγαλύτερος tour operator της Φινλανδίας AURINKOMATKAT θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στο ξενοδοχείο Olympic Palace, όπου θα βραβευτούν τα ξενοδοχεία που διακρίθησαν μέσω των ερωτημάτων που απήντησαν οι πελάτες του κατα τη διάρκεια της  θερινής σεζόν 2017.

Το AURINKOMATKAT που είναι θυγατρική της αεροπορικής εταιρείας FINNAIR διακινεί περίπου 215.000 τουρίστες σε όλο τον κόσμο με μερίδιο αγοράς 27,4 % στη Φινλανδική αγορά που στο σύνολό της εξυπηρετεί γύρω στους 784.000 τουρίστες παγκοσμίως.

Αξιοσημείωτο γεγονός για το AURINKOMATKAT αποτελεί η επί 55 χρόνια συνεχόμενη διεξαγωγή πτήσεων στο νησί της Ρόδου. Το 1963 ως Suntours έφερε τους πρώτους του πελάτες στη Ρόδο μέσω Αθηνών, την οποία τότε πτήση πραγματοποιούσε η Olympic Airways.  Η Φινλανδική αγορά διακρίνεται για τη μεγάλη διάρκεια των προγραμμάτων της και την παραδοσιακή τους προτίμηση ως προς την πόλη της Ρόδου, μιας και είναι απο τους πρώτους που καλωσορίζουν και αποχαιρετούν την κάθε σεζόν.