Δωδεκάνησος: «Άβατο» το Βενετόκλειο

Τρεις αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο, η Δωδεκάνησος φιλοξενεί στο Βενετόκλειο τον πάντα υπολογίσιμο ΠΑΣΚΑ, με στόχο να διατηρήσει το εντός έδρας αήττητό της και να πάρει δύναμη εν όψει των επόμενων καθοριστικών αγώνων, με Μαρούσι και Άτλαντα.

Η ομάδα της Ρόδου είναι αποφασισμένη να επιστρέψει στις νίκες, μετά τη βαριά ήττα στο «Σπ. Λούης», με τον Γιάννη Μαρουλλάκη να μην υπολογίζει στον Χρήστο Μιχαήλου, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στα πλευρά του. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες στο Βενετόκλειο και η Δωδεκάνησος είναι έτοιμη να πάρει την πολύτιμη νίκη απέναντι σ’ ένα δυνατό αντίπαλο, όπως είναι ο ΠΑΣΚΑ.

Ο Γιάννης Μαρουλλάκης θα έχει στη διάθεσή του τους Μιχάλη Χατζηδημητρίου, Ατνάν Χαμαντί, Σάββα Χαρτερό, Χρήστο Μαρτσάκη, Μανώλη Χατζηκαντή, Ανδρέα Λουκά, Γιάννη Καριώτη, Ειρήνη Πλαγγέτη και Γιώργο Παπαναστασίου.

Η διοίκηση του Γ.Σ. Δωδεκάνησος, οι αθλητές και η τεχνική ηγεσία προσκαλούν το φίλαθλο κόσμο στο Βενετόκλειο για να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας μας να πάρει τη νίκη. Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Βενετόκλειο (17.00’) Δωδεκάνησος – ΠΑΣΚΑ

Διαιτητές: Μπίκας, Νικηφορίδης.