Ποσειδών Καρπάθου: Χρονιά «θεμέλιο» για μία μελλοντική υπέρβαση

Ποσειδών Καρπάθου: Χρονιά «θεμέλιο» για μία μελλοντική υπέρβαση

Ποσειδών Καρπάθου: Χρονιά «θεμέλιο» για μία μελλοντική υπέρβαση

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 689 ΦΟΡΕΣ

Θα κρατήσει τον βασικό κορμό, με τον οποίο πορεύτηκε φέτος - Την πραγματοποίηση δύο «δυνατών» μεταγραφών θα εισηγηθεί ο Γιάννης Καραμηνάς

Πάνω στη φετινή εξαιρετική χρονιά θέλουν να «χτίσουν» οι άνθρωποι του Ποσειδώνα Καρπάθου, με τον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Καραμηνά, να περιμένει του χρόνου τα ακόμα καλύτερα.

Οι Καρπάθιοι έχουν ήδη ολοκληρώσει έναν πρώτο κύκλο επαφών με τους ποδοσφαιριστές του βασικού κορμού και είναι βέβαιοι πως δεν θα καταγράψουν απώλειες (έμπειροι ποδοσφαιριστές όπως οι Δράκος, Σπανός, Κούτολος, Νασόπουλος και Καουκάκης θα μείνουν), ενώ ο Γιάννης Καραμηνάς σκοπεύει να εισηγηθεί την πραγματοποίηση δύο μεταγραφών πρώτης γραμμής, ώστε τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Ποσειδώνας να εμφανιστεί ακόμα πιο ανταγωνιστικός και έτοιμος να κάνει άλλη μία υπέρβαση.

Σημαντικό ρόλο στη φετινή επιτυχημένη πορεία της ομάδας έπαιξε η επιστροφή στη φυσική της έδρα, η οποία νοικοκύρεψε την καθημερινότητά της και συσπείρωσε τον φίλαθλο κόσμο του νησιού. Επιπλέον, η φετινή πορεία του Ποσειδώνα επιβεβαίωσε την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην ακαδημία του, η οποία τροφοδότησε την ανδρική ομάδα με αρκετούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που έπιασαν την ευκαιρία από τα «μαλλιά».

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”