Γιορτή για την μητέρα στο 22ο νηπιαγωγείο Ρόδου

Μία πολύ τρυφερή και ξεχωριστή γιορτή πραγματοποιήθηκε στο 22ο  Νηπιαγωγείο πόλεως Ρόδου στην Ακαδημία.

Ήταν μία γιορτή αφιερωμένη σε μια ύπαρξη μοναδική, γεμάτη αγάπη, φροντίδα, δύναμη, ομορφιά, τρυφερότητα, ανιδιοτέλεια. Σε έναν «φύλακα άγγελο» για κάθε παιδί που έρχεται στη ζωή. Θα τον αναγνωρίσει κανείς εύκολa…

«Άλλωστε  είναι ο πρώτος που θα αντικρίσεις, φτάνοντας στη γη. Το όνομα του Αγγέλου σου δεν είναι τόσο σημαντικό… Εσύ   θα τον φωνάζεις απλά… «μαμά»! 
 


Η «γιορτή της μητέρας»  ήταν μια  ευκαιρία για τα παιδιά για να την τιμήσουν και να της δείξουν πόσο πολύ την αγαπάνε. Μια  παρουσίαση για το μεγαλείο της μητρότητας, μια  κάρτα, ένα μικρό δώρο, τσάι με αρωματικά  βότανα και  γλυκίσματα που με χαμόγελο προσέφερε κάθε παιδί ξεχωριστά στη μητέρα του,  ήταν ένα  απλό «ευχαριστώ». Αρκετό όμως για να  κάνουν κάθε μητέρα του 22ου Νηπιαγωγείου ευτυχισμένη!  

Η γιορτή έγινε από τις εκπαιδευτικούς του σχολείου, οι οποίες δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν όλες  τις μητέρες που τις τίμησαν με την παρουσία τους καθώς και τον κ. Νικήτα Κατσουράκη για την πολύτιμη βοήθειά του στην οργάνωση αυτής της εκδήλωσης.