Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου η Γ.Σ. στον ΑΕΡΑ

Το τέλος του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας Blue Star Ferries δρομολογεί εξελίξεις σε όλες τις ομάδες και σαφέστατα και στον ΑΕΡΑ.

Οι «ερυθρόλευκοι» που δεν έκλεισαν με νίκη τη φετινή σεζόν, δεν κινδύνευσαν καθόλου αλλά θέλουν να έχουν τη νέα περίοδο καλύτερη πορεία από τη φετινή.

Διοικητικά είναι αποφασισμένοι να δρομολογήσουν εξελίξεις με μια πρώτη συνεδρίαση, που θα γίνει όπως έγινε γνωστό μέσα στην εβδομάδα, για να παρθούν αποφάσεις  σε ό,τι αφορά τη Γενική Συνέλευση.

Αυτή θα γίνει το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου κι έχει σαν στόχο πέρα από τον απολογισμό, να αναδιαρθρώσει το Διοικητικό Συμβούλιο και να φέρει πιθανότατα νέους παράγοντες κοντά στο σύλλογο.

Πάντως, άγνωστο παραμένει αν ο Μιχάλης Αντώνογλου κάνει πράξη τη δήλωσή του περί αποχώρησής του από την προεδρία της ομάδας:  

Ο ΑΕΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ
Με αφορμή το τέλος του πρωταθλήματος η Διοίκηση του ΑΕΡΑ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:  
«Το Δ.Σ. της Α.Ε.Ρ.Α., οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά όλους τους χορηγούς που ενίσχυσαν σημαντικά την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας Δωδεκανήσου για την αγωνιστική περίοδο 2017 - 2018.

Επίσης, ευχαριστούμε την εταιρεία σεκιούριτι του κ. Στέλιου Κάλλα για την πολύτιμη βοήθεια που μας παρείχε καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, καθώς επίσης και τους απλούς φίλαθλους της ομάδας που την στηρίζουν αδιάκοπα σε αυτές τις δύσκολες εποχές.

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι με υγεία σε όλο τον κόσμο, τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου».