Αθώοι δύο Βρετανοί για τον βιασμό συμπατριώτισσάς τους

Αθώοι δύο Βρετανοί για τον βιασμό συμπατριώτισσάς τους

Αθώοι δύο Βρετανοί για τον βιασμό συμπατριώτισσάς τους

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 252 ΦΟΡΕΣ

Αθώοι κρίθηκαν από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου δύο 46χρονοι Βρετανοί που κατηγορούνταν για απόπειρα βιασμού σε βάρος 35χρονης συμπατριώτισσάς τους.

Η δίκη έγινε προχθές και παρά το γεγονός ότι οι δύο κατηγορούμενοι δεν εμφανίστηκαν ενώπιον του δικαστηρίου, εντούτοις απαλλάχτηκαν από κάθε κατηγορία, καθώς κατά την ακροαματική διαδικασία δεν προέκυψαν στοιχεία τέτοια σε βάρος τους, που θα μπορούσαν να τους καταδικάσουν.

Οι δύο αλλοδαποί είχαν βρεθεί στο νησί μας για διακοπές τον Ιούνιο του 2003 και διέμεναν στην περιοχή του Φαληρακίου, ενώ ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος τους μετά την καταγγελία που είχε κάνει στις αρμόδιες αστυνομικές η 35χρονη (σήμερα) Αγγλίδα, η οποία υποστήριξε ότι αποπειράθηκαν από κοινού να την βιάσουν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου διέμεναν και στο οποίο πήγαν μετά από διασκέδαση.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 35χρονης, η οποία είχε επικαλεστεί επίσης και τη μαρτυρία μιας 20χρονης φίλης της, όλα εξελίχθηκαν λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της 24ης Ιουνίου 2003, όταν μετά από διασκέδαση σε μπαρ της περιοχής, όπου γνώρισε τους δύο συμπατριώτες της, πήγαν όλοι μαζί στο δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου διέμεναν οι δύο Βρετανοί τουρίστες.

Εκεί κατανάλωσαν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ ακούγοντας μουσική, ενώ την ώρα που η νεαρή φίλη της πήγε στην τουαλέτα, οι δύο άνδρες ακινητοποιώντάς την επιχείρησαν να την βιάσουν. Η 35χρονη αλλοδαπή πανικοβλήθηκε, έβαλε τις φωνές, καταφέρνοντας τελικά να απομακρυνθεί και να ειδοποιήσει την ασφάλεια του ξενοδοχείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πρώτη στιγμή οι δύο Βρετανοί αρνούνταν την κατηγορία που τους βάραινε.

Διαβάστε ακόμη

Κατηγορούνται ότι εξασφάλιζαν κατάλυμα σε παράτυπες μετανάστες στη Ρόδο

75χρονος επιχειρηματίας κατηγορείται για λαθρεμπορία κατ’ εξακολούθηση

39χρονος κατηγορείται για κλοπή ενέργειας

Συνελήφθη 20χρονος στη Ρόδο για επικίνδυνη οδήγηση και βία κατά αστυνομικών

45χρονος συνελήφθη στη Ρόδο για κλοπή τραπεζικής κάρτας

Θα δικαστεί 39χρονος που μετέφερε ηρωίνη και μεθαδόνη

37 δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσαν 31χρονος και 22χρονη σε αυτοσχέδια θερμοκήπια στην Κάλυμνο

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»