ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ: Ισοπαλία στο φινάλε

ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ: Ισοπαλία στο φινάλε

ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ: Ισοπαλία στο φινάλε

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 290 ΦΟΡΕΣ

Η Εθνική Παίδων αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Τσεχία, στον τελευταίο της αγώνα για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2010.

Η Εθνική Παίδων αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Τσεχία, στον τελευταίο της αγώνα για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2010. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ήταν ανώτερο από τους Τσέχους, όμως δεν κατάφερε σ' ένα ακόμη παιχνίδι να εκμεταλλευθεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Η προσπάθεια του Διαμαντάκου στο 50' σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 78' ο ίδιος παίκτης αστόχησε σε τετ-α-τετ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τσεχία έπαιξε από το 66΄ με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Καλάς. Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Εβαν Νόρις (Σκωτία), έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Κράτκι, Χιμπς, Μαριότι, Κούτσερα, Λυκογιάννη, Ρουγκάλα.

ΤΣΕΧΙΑ: Βέσελι (74΄ Αντάμουτσκα), Καλάς, Πλσεκ, Κράτκι, Χούρκα, Κούτσερα, Τσέσλακ (67΄ Μίζιτς), Χιμπς, Φ. Τουάρντζικ, Χάσα (51΄ Στανκλ), Μαριότι
ΕΛΛΑΔΑ: Γιαννίκογλου, Καραγκούνης, Λυκογιάννης, Ρουγκάλας, Πολυχρονάκης, Γιαννιώτας (41΄ Μαυρίας), Φουρλάνος, Διαμαντάκος, Κουσίδης (41΄ Καϊμακαμούδης), Μαρινάκης, Κατίδης

Στον άλλο αγώνα του ομίλου της Εθνικής, η Αγγλία νίκησε 2-1 την Τουρκία (πέρασαν και οι δύο ομάδες στα ημιτελικά). Από τον 1ο όμιλο την πρόκριση στους «4» της διοργάνωσης εξασφάλισαν Ισπανία (2-0 την Πορτογαλία) και Γαλλία (3-1 την Ελβετία).

Διαβάστε ακόμη

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!