Και ο Κρητικός  στη φιέστα του Φοίβου

Ένα από τα αγαπημένα παιδιά που πέρασαν από τον Φοίβο σαν ποδοσφαιριστής αλλά και σαν αρχηγός του, έρχεται την Κυριακή για να τιμήσει την φιέστα της ομάδας που αγαπάει, αγωνιζόμενος με την ομάδα των επιλέκτων. 

Ο λόγος για τον μεγάλο μέχρι πρότιμνος πρωταγωνιστή του  Survivor, Στέλιο Κρητικό. 

Ο Στέλιος μεγάλωσε στη Ρόδο. Το όνειρό του, από τότε που ήταν αρχηγός στην ομάδα της Κρεμαστής, ήταν να γίνει σπουδαίος ποδοσφαιριστής, να παίξει στην εθνική ομάδα και να διαγράψει μια σημαντική καριέρα στο άθλημα. 

Μέχρι τα 35 του η πορεία του στο ποδόσφαιρο -με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Παγκόσμιου Κυπέλλου στο 6Χ6 το 2006 στη Γερμανία- κινούνταν παράλληλα με τη θεατρική: 

Το πρωί παιδικό θέατρο σε σχολεία, το μεσημέρι προπονήσεις με το Μαρκό Μαρκόπουλου στα Γλυκά Νερά ή στον Παράδεισο Αμαρουσίου, στις οποίες στο μεταξύ είχε μεταγραφεί και έπαιζε, το απόγευμα πρόβες και παραστάσεις που ανέβαζε με τη θεατρική ομάδα του.

Τώρα στα 44 του, δεν είπε όχι όταν κλήθηκε από τη Διοίκηση του Φοίβου για να αγωνιστεί στον αγώνα της φιέστας. 

Ο Φοίβος μάλιστα εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:  

«Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή ανακοινώνουμε την παρουσία ενός ακόμα δικού μας παιδιού στη φιέστα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Ο Στέλιος Κρητικός που φόρεσε στο παρελθόν τη φανέλα της ομάδας μας θα αποτελέσει τον guest star στη γιορτή του Φοίβου το απόγευμα της Κυριακής και θα αγωνιστεί με την ομάδα επιλέκτων.

Ο γνωστός ηθοποιός και μέχρι πρότινος αθλητής του Survivor αποδέχτηκε την πρόσκλησή μας και θα δώσει το παρών μαζί με όλους όσους έχουν τιμήσει επάξια την τεράστια ιστορία του Φοίβου». 

ΘΑ ΤΙΜΗΘΕΙ  Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ
Στο μεταξύ η διοίκηση του Φοίβου, θα τιμήσει στη φιέστα της Κυριακής παλιούς παράγοντες και ποδοσφαιριστές που έχουν προσφέρει πολλά στην μέχρι τώρα πρωταγωνιστική του πορεία.

Όπως έγινε γνωστό θα τιμηθούν  οι: 
-Μιχάλης Καταξενός 
-Κυριάκος Λαός
-Νίκος Τάκκος 
-Ιάκωβος Φτάκλας 
-Λευτέρης Κοντομανώλης 
-Τσαμπίκος Δράκος 
-Θεόδωρος Σταματάκης 
-Ιωάννης Γιαννιού 
-Βασίλης Παπαοικονόμου
-Πέτρος Ορφανίδης 
-Στέλιος Κρητικός
-Τάσος Κανάκας 
-Τσαμπίκος Μπιλιάς.