Κλεάνθης: Κεφάτος και… νόστιμος αποχαιρετισμός

Με χαλαρή διάθεση και με πολλά χαμόγελα, για τα οποία μερίμνησε η διοίκηση με την πρωτοβουλία της να διοργανώσει μπάρμπεκιου στο γήπεδο Παραδεισίου, αποχαιρέτησαν προχθές οι ποδοσφαιριστές του Κλεάνθη τη φετινή αγωνιστική περίοδο. 

 Κατά τη διάρκεια της σύντομης ομιλίας του, ο πρόεδρος Μανώλης Παπακωνσταντίνου ευχαρίστησε τους παίκτες και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου για τη συνεργασία, κάνοντας λόγο για μία δύσκολη χρονιά που πέρασε και η οποία αφήνει μία μάλλον «ουδέτερη» γεύση, δεδομένου πως η διοίκηση ναι μεν δεν έχει παράπονο από την προσπάθεια όλων εκείνων που πάλεψαν μέχρι τέλους, ταυτόχρονα όμως δεν μπορεί να ισχυριστεί πως είναι απόλυτα ικανοποιημένη, καθώς βάσει του ρόστερ με το οποίο ξεκίνησε και δυνατοτήτων που έδειξε να διαθέτει, ο Κλεάνθης μπορούσε περισσότερα.

Ο επικεφαλής των Παραδεισιωτών επιβεβαίωσε την επιθυμία του για παραμονή του συνόλου των ποδοσφαιριστών που ολοκλήρωσαν τη σεζόν υπηρετώντας την ομάδα και τις περισσότερες απαντήσεις θα τις επιδιώξει άμεσα, καθώς πρόθεση του ιδίου και των συνεργατών του είναι ο σύλλογος να κλείσει τα ανοιχτά μέτωπά του πριν μπει ο Ιούνιος.

Το ίδιο ισχύει προφανώς και για τον προπονητή Ανδρέα Σταύρου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας η συνάντηση των δύο πλευρών θα έχει πραγματοποιηθεί.

Οι μεταξύ τους σχέσεις είναι άριστες, η ικανοποίηση για το επίπεδο της συνεργασίας τους δεδομένη και ο δρόμος για να συνεχίσουν μαζί μοιάζει  ανοιχτός.