Επιτραπέζια παιχνίδια στο παράρτημα ΑΜΕΑ Ανηλίκων

Επιτραπέζια παιχνίδια  στο παράρτημα ΑΜΕΑ Ανηλίκων

Επιτραπέζια παιχνίδια στο παράρτημα ΑΜΕΑ Ανηλίκων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 320 ΦΟΡΕΣ

Από μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου Κρεμαστής

Με την ευκαιρία του προγράμματος εκπαιδευτικών δράσεων με θέμα: «Θεραπευτικές ιδιότητες των βοτάνων» που πραγματοποιούνται τη φετινή χρονιά από το Κ.Κ.Π.Π.Ν.Α., σε συνεργασία με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Πεταλούδων και τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Δωδεκανήσου, την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018, επισκέφθηκαν το Παράρτημα ΑΜΕΑ Ανηλίκων «Άγιος Ανδρέας», στις εγκαταστάσεις στο Παραδείσι, μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου Κρεμαστής, οι οποίοι παρέδωσαν στο Ίδρυμα ως Δωρεά, επιτραπέζια εκπαιδευτικά παιχνίδια και άλλα βασικά είδη ανάγκης για τα παιδιά της δομής.

«Οι περιθαλπόμενοι, το προσωπικό, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Κ.Κ.Π.Π.Ν.Α., αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τόσο την διεύθυνση του Γυμνασίου Κρεμαστής και προσωπικά τον διευθυντή κ. Γιώργο Σαπουντζάκη, τους συνοδούς εκπαιδευτικούς κα Άννα Μάκαρη, κα Ελένη Σύρμου και την κα Αντιγόνη Σπανού, όσο και τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στην παραπάνω εκπαιδευτική δράση», αναφέρει ο πρόεδρος κ. Γ. Μαρίνος.

Διαβάστε ακόμη

Ολοκλήρωση της ημερίδας «Ταξίδι στον κόσμο των λέξεων και της μουσικής»

Διάκριση για 14χρονη μαθήτρια σε διαγωνισμό της Παιδικής Πινακοθήκης Ελλάδας

Παράκτιος καθαρισμός στην παραλία της Ψαροπούλας από το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Ρόδου και τον Υδροβιολογικό Σταθμό Ρόδου

Από την εφηβεία στην ενηλικίωση: Χτίζοντας γέφυρες

Σε πανελλήνιο συνέδριο μαθητές του 1ου Δημοτικού Κρεμαστής και 1ου Δημοτικού Αφάντου

Λαοί και θρησκείες συναντώνται στο νησί «της πεταλούδας» και του «ελαφιού»

Το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Ρόδου… ταξιδεύει!

Το 1ο ΓΕΛ Ρόδου (Βενετόκλειο) στο Cern