ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου: «Καλές επιδόσεις για την εποχή στο Περιφερειακό»

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου: «Καλές επιδόσεις για την εποχή στο Περιφερειακό»

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου: «Καλές επιδόσεις για την εποχή στο Περιφερειακό»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 117 ΦΟΡΕΣ

Ο απολογισμός μιας σημαντικής διοργάνωσης για τον κλασικό αθλητισμό στο Νότιο Αιγαίο

Μετά το πέρας και την επιτυχία του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Στίβου Ανδρών-Γυναικών το περασμένο Σαββατοκύριακο στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα», η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου κάνει μέσω ανακοίνωσης τον απολογισμό της διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου, όπως επίσης σημαντικών χορηγών-υποστηρικτών:

«Με επιτυχία διεξήχθησαν οι 3οι Περιφερειακοί αγώνες Στίβου Νοτίου Αιγαίου στη Ρόδο, το Σαββατοκύριακο 12-13 Μαΐου στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα».

Ο φίλαθλος κόσμος του νησιού ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των διοργανωτών, και απόλαυσε αγώνες στίβου υψηλού επιπέδου μετά από αρκετά χρόνια όπως επίσης σημαντικούς αθλητές και αθλητριες, που πέτυχαν επιδόσεις καλές για την εποχή (Στεργιούλης Ευθύμιος - Μπελιμπασάκη Μαρία - Παπαμιχαήλ Αλέξανδρος - Δημητράκης Ανδρέας - Μίνο Γεώργιος - Ρεμπούλη Ουρανία - Κυριακοπούλου Νικολέτα).
Παράλληλα διαπιστώθηκε η σημαντική ανάκαμψη του δωδεκανησιακού στίβου, αφού αρκετά νέα παιδιά των τοπικών σωματείων άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους, ενόψει των πανελληνίων πρωταθλημάτων στις διάφορες ηλικιακές κατηγορίες.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τους Παπαδόπουλο Χρήστο (Α.Ο ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ) στα 100 και 200μ., τον Καραγιάννη Δημήτριο και Παθιάκη Αλέξανδρο (ΑΓΕΣ ΚΑΜΕΙΡΟΣ) στο άλμα επί κοντώ, τον Κατραμάδο Νικόλαο (Γ.Σ.Ν. Λέρου) στο τριπλούν, τη Μαγκούλια Μαρία στη Σφαιροβολία (ΕΝΩΣΗ ΚΑΖΩΝΗ- ΚΑΛΥΜΝΟΣ 2000), την Κουλλιά Καλλιόπη στα 400μ. και Διακοστεφανή Σέργιο στα 800μ. (Γ.Σ.ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ), τον Εργά Γεωργιο στα 400μ. (Α.Ο.ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ), την Ράμμου Νεφέλη στα 100μ. με εμπόδια (ΑΓΕΣ ΚΑΜΕΙΡΟΣ), την Παραστατίδου Γεωργία στα 400 μ. με εμπόδια (ΓΑΣ ΥΓΕΙΑ ΡΟΔΟΥ).

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες προς τους θεσμικούς πυλώνες που στηρίζουν τις προσπάθειές της στην υλοποίηση του αγωνιστικού της προγράμματος και που δεν είναι άλλοι από τη Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Ρόδου, μέσω του ΔΟΠΑΡ.
Παράλληλα όμως επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια και τους υποστηρικτές των δράσεών της, όπως είναι η ΔΕΔΔΗΕ, η BLUE STAR, η ΒΑΠ ΚΟΥΓΙΟΣ ΑΒΕΕ, τη ΡΟΔΙΩΝ ΟΔΗΓΗΣΙΣ, τον κο Γιμούκη Τάσο – Ηχητική υποστήριξη και βέβαια το Σύνδεσμο Κριτών Στίβου Δωδεκανήσου.

Τέλος, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου επιθυμεί να σχολιάσει θετικά τη διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου EVITA SUN RESORT, για την εξαιρετική φιλοξενία που προσέφεραν στις αθλητικές αποστολές, καθώς και τη διάθεση των πούλμαν στις ενδομετακινήσεις τους (τη δαπάνη ανέλαβε ο ΔΟΠΑΡ), καθώς και προς την διεύθυνση και προσωπικό του Ταξιδιωτικού Πρακτορείου SΚΕVΟS TRAVEL, για την ανάληψη της έκδοσης των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων των αθλητικών αποστολών (δαπάνη που ανέλαβε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου)».

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα