Σε γερές βάσεις ο Φοίνικας Παραδεισίου

Σε γερές βάσεις ο Φοίνικας Παραδεισίου

Σε γερές βάσεις ο Φοίνικας Παραδεισίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 151 ΦΟΡΕΣ

Επίκειται Γεν. Συνέλευση ενώ βρίσκεται πολύ κοντά σε νέα συμφωνία με τον προπονητή Νίκο Αντωνιάδη

Σιγά σιγά ξεκινάει ο προγραμματισμός αλλά και η οργάνωση στο Φοίνικα Παραδεισίου, που θέλει να παρουσιαστεί πολύ πιο δυνατός και προετοιμασμένος, για να πετύχει τον τελικό του στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο σε ανώτερη κατηγορία του βόλεϊ κύρια στο ανδρικό κομμάτι, καθώς είναι πάντα φαβορί στα τοπικά πρωταθλήματα και ο επίδοξος πρωταθλητής και τη νέα περίοδο 2018-19 εκτός απροόπτου.

Βέβαια είναι πολύ νωρίς για να προδικάσει κανείς αποτέλεσμα, αλλά όπως όλα δείχνουν μέχρι τώρα… δεν φαίνεται να έχει αντίπαλο ούτε την περίοδο που έρχεται.

Έτσι λοιπόν στα μέσα Ιουνίου θα γίνει η γενική συνέλευση στις τάξεις του Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου. Η ημερομηνία θα καθοριστεί τις επόμενες ημέρες και ο στόχος του συλλόγου είναι να οργανωθεί ακόμη περισσότερο, δημιουργώντας τις κατάλληλες βάσεις για ένα καλύτερο αύριο.

Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να μπουν στο νέο Δ.Σ. και νέα άτομα με όρεξη και μεράκι για δουλειά, με το Φοίνικα να δίνει πάντα μεγάλη βαρύτητα στις ακαδημίες και τις υποδομές του.

Βέβαια το γενικό πρόσταγμα από πλευράς προπονητών έχει πάντα ο Νίκος Αντωνιάδης ο οποίος δεν αποκλείεται να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα για ακόμη ένα χρόνο. Οι μεταξύ των δυο πλευρών έχουν γίνει ήδη και απομένει η οριστική συμφωνία.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.