Με ίδια φιλοσοφία και τη νέα χρονιά η Γαλάζια Ακαδημία

Με ίδια φιλοσοφία και τη νέα χρονιά η Γαλάζια Ακαδημία

Με ίδια φιλοσοφία και τη νέα χρονιά η Γαλάζια Ακαδημία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 199 ΦΟΡΕΣ

Μετά το φάιναλ φορ των παμπαίδων ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν

Για την αποστολή στην Κάλυμνο την επόμενη εβδομάδα ετοιμάζονται οι παμπαίδες της πρωτοεμφανιζόμενης Γαλάζιας Ακαδημίας, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν στον ημιτελικό την οικοδέσποινα Ακαδημία Καλύμνου.

Ο νεοσύστατος σύλλογος θέλει να ολοκληρώσει την πρώτη του χρονιά στα τοπικά πρωταθλήματα με μία συμμετοχή σε τελικό – και γιατί όχι με τον τίτλο – και εν συνεχεία να ξεκινήσει τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, πάντα σε συνεργασία με τους ανθρώπους του ΑΟ Κολοσσός.

Σύμφωνα με τη φιλοσοφία πάνω στην οποία στηρίχθηκε η δημιουργία της Γαλάζιας Ακαδημίας, τα τμήματα και της επόμενης σεζόν θα απαρτίζονται από αθλητές του Κολοσσού που ενδεχομένως να μην είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής ενώ στο νέο σωματείο θα αγωνίζονται πολύ περισσότερο.

Η επιλογή των αθλητών θα γίνει σύμφωνα με τις εισηγήσεις των προπονητών ενώ υπάρχει μία σκέψη να κατεβάσει η Γαλάζια Ακαδημία και ομάδα μίνι, χωρίς ακόμη να είναι κάτι δεδομένο.

Όσον αφορά στο ανδρικό τμήμα, δεν θα είναι έκπληξη αν δούμε τους τέσσερις μεγαλύτερους σε ηλικία αθλητές να αυξάνονται σε πέντε ή έξι, πάντα με παίκτες που προέρχονται από τις ακαδημίες του Κολοσσού και απείχαν λόγω σπουδών. Το μόνο σίγουρο είναι πως η ομάδα θα πλαισιώνεται από έφηβους ή ακόμη και παίδες οι οποίοι θα συμμετέχουν και στο πρωτάθλημα ανδρών εκτός από εκείνο της κατηγορίας τους.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.