Έκθεση αμμοζωγραφικής του Θαρρενού Σκαμπίλη

Την Τετάρτη 23 Μαΐου, στις 7 το βράδυ θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης αμμοζωγραφικής του Θαρρενού Σκαμπίλη στο γαλλικό κατάλυμα στη Ρόδο που βρίσκεται στην οδό Ιπποτών.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Ιουνίου, ενώ για το κοινό θα είναι ανοιχτή, καθημερινά και Κυριακές από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

Στην δεύτερη ατομική έκθεση αμμοζωγραφικής παρουσιάζεται η ανεξάντλητη σε δύναμη εικαστική γραφή του Ρόδιου αυτοδίδακτου καλλιτέχνη Θαρρενού Σκαμπίλη που κινείται με δεξιοτεχνία, δίνοντας στην  άμμο και το ξύλο μορφή αλλά και χρώμα. Από την πρώτη του έκθεση μέχρι σήμερα, σχεδόν δύο χρόνια, κράτησε ζωντανό το ενδιαφέρον κοινού και κριτικών από όλο τον κόσμο .

Τα έργα της έκθεσης προσφέρουν τη δυνατότητα στον θεατή να παρακολουθήσει την εξέλιξη της δουλειάς, άρρηκτα συνδεδεμένης με το πάθος και το μεράκι του, τις επιρροές, τους συνεχείς πειραματισμούς στις χρωστικές ουσίες, την τόλμη της δημιουργίας μέσα από την ανακύκλωση των πρώτων υλών, την υποκειμενική αισθητική προσέγγιση και τους διαδοχικούς αυτοσχεδιασμούς του εικαστικού με την ιδιότυπη πλαστικότητα του υλικού της άμμου και του ξύλου.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και έχει την ευγενική υποστήριξη του Γαλλικού Προξενείου Ρόδου.