Έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο οι παλαίμαχοι της Ρόδου

Με επιτυχία στέφθηκε η προχθεσινή εκδήλωση στήριξης προς έναν συγχωριανό τους, των παλαίμαχων του Άρη Αρχαγγέλου, οι οποίοι έδωσαν φιλικό παιχνίδι με τη μικτή ομάδα παλαίμαχων, απαρτιζόμενης από ποδοσφαιριστές των ομάδων που συμμετείχαν στο τελευταίο πρωτάθλημα παλαίμαχων του νησιού μας.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Αρχαγγέλου και πολλοί ήταν οι φίλοι του ποδοσφαίρου που τίμησαν με την παρουσία τους και ταυτόχρονα τη συνδρομή τους το όλο εγχείρημα.

Τα παπούτσια τους φόρεσαν μετά από αρκετό καιρό και παλαίμαχοι παίκτες που είχαν  μεγάλο διάστημα να πατήσουν σε αγωνιστικό χώρο. Ένας απ’ αυτούς και ο Κώστας Λεπτοκαρίδης, που βρέθηκε για διακοπές στο νησί μας. Ως γνωστόν, τα τελευταία χρόνια μετακόμησε στον Πειραιά και μάλιστα πριν μερικούς μήνες έγινε κάτοικος Τορόντο του Καναδά. Εκεί έχει αναλάβει την ομάδα του ΠΑΟΚ (ακαδημία) στην πόλη του Τορόντο. Ο «Λεπτό» ήταν προπονητής του Άρη την περίοδο 1986-87 και αυτός ήταν ο λόγος που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των παλαιών ποδοσφαιριστών του.

Η φιλική αναμέτρηση έληξε ισόπαλη 1-1, με τον Τσαμπίκο Παρδαλό να δίνει το προβάδισμα με κεφαλιά για τον Άρη, ενώ ο Στατιού ισοφάρισε με πέναλτι για τη μικτή παλαίμαχων.

Από πλευράς παλαίμαχων Άρη αγωνίσθηκαν: Λαμπριανός, Τεζάρης, Παρδαλός Στ. Μ., Παρδαλός Τ., Φουτούλης, Παπαοικονόμου, Αμύγδαλος, Κοντόγιαννος Τ., Κοντόγιαννος Π., Μπαρμπαντώνης Τ., Κουτούζης Ματσίγκος, Φαλτσέτας, Λεπτοκαρίδης, Λουκάς, Παπανθύμου.

Για τη μικτή παλαίμαχων αγωνίσθηκαν οι: Κορωναίος, Καρπαθάκης (Ιάλυσος), Παπαστεργίου, Κώστας, Στατιού, Κιόττου (Απόλλων Κ.), Διακίδης, Σπανός, Μπουχάκης (ΑΕΡΑ), Σάββας (Ακουσίλαος), Πολυχρόνης, Νομικός (Αγ. Ισίδωρος), Παπαδημήτρης (Ηρακλής Μ.), Μαγκαφάκης (Πυλώνα), Εγγλέζος, Πέρος (Ηρακλής Λ.), Ρεντόπουλος (Ευαγόρας).
 

Η μικτή ομάδα των παλαίμαχων
Η μικτή ομάδα των παλαίμαχων

 

Η «ψυχή» της διοργάνωσης, Στέργος Παρδαλός  με το διαιτητικό «τρίο» της αναμέτρησης
Η «ψυχή» της διοργάνωσης, Στέργος Παρδαλός με το διαιτητικό «τρίο» της αναμέτρησης

 

Ο Κώστας Λεπτοκαρίδης (2ος από δεξιά)  ανάμεσα σε παλιούς συμπαίκτες και φίλους
Ο Κώστας Λεπτοκαρίδης (2ος από δεξιά) ανάμεσα σε παλιούς συμπαίκτες και φίλους