Εντοπίστηκε ο δράστης που είχε διαρρήξει το γραφείο της Περιφέρειας στη Σύρο

Ένας σύγχρονος «Άης Γιάννης» φέρεται να είναι ο 37χρονος που συνελήφθη στη Σύρο για κλοπές, τις οποίες διέπραξε από τον Μάρτιο έως και τη σύλληψή του, προκειμένου να συντηρήσει τα παιδιά του!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 37χρονος κατηγορείται για συνολικά 24 περιπτώσεις κλοπών, μία εκ των οποίων είναι και αυτή στα γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Σύρο, από όπου και αφαίρεσε το ποσό των 1800 ευρώ, όπως τελικά προέκυψε από την καταμέτρηση των χρημάτων από τους αρμόδιους υπαλλήλους.

Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία,  ο κατηγορούμενος κατά το χρονικό διάστημα από 19 Μαρτίου έως 15 Μαΐου 2018 ενεργώντας με την ίδια μεθοδολογία δράσης (modus operadi) παραβίαζε νυχτερινές ώρες επιχειρήσεις-επαγγελματικούς χώρους, σωματεία, μηχανήματα αυτόματων πωλητών και αφαιρούσε, κατά περίπτωση, χρήματα και καταναλωτικά προϊόντα. Η συνολική αξία χρημάτων και προϊόντων που αφαίρεσε ο 37χρονος δεν ξεπερνά τις 4.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης ο δράστης εντοπίστηκε προχθές το απόγευμα και αφού προσήχθη, εξεταζόμενος παραδέχτηκε τις πράξεις του.  

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου και σε βάρος του κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.