Η βράβευση των H Hotels με Γαλάζια Σημαία

Η Γαλάζια Σημαία κυματίζει πλέον στα ξενοδοχεία Lindos Princess Beach Hotel, Rodos Princess Beach Hotel και Princess Andriana Resort & Spa του ομίλου H Hotels Collection. Μία ακόμα σπουδαία βράβευση έφτασε για τον όμιλο και αυτή τη φορά για τις παραλίες του. Η πιστοποίηση  αναφέρεται στην καθαριότητα της ακτής, αλλά και στις παροχές που προσφέρει στον επισκέπτη. Πρόκειται για ένα διεθνές περιβαλλοντικό σύμβολο με αυστηρά κριτήρια. Για το λόγο αυτό, λίγες ακτές κατέχουν το πολυπόθητο βραβείο. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο όμιλος H Hotels Collection συμμετέχει επιτυχώς στο εθελοντικό πρόγραμμα «Γαλάζια Σημαία», καθώς η επιμέλεια της ακτής αποτελεί προτεραιότητά του. Με τη φροντίδα αυτή, παρέχεται στον επισκέπτη η καλύτερη δυνατή ελληνική φιλοξενία και ενισχύεται η άρρηκτη σχέση του ομίλου H Hotels Collection με την τοπική γη και τους κατοίκους της . 


Τα ξενοδοχεία Lindos Princess Beach Hotel, Rodos Princess Beach Hotel και Princess Andriana Resort & Spa δέχτηκαν με περηφάνεια  τρεις Γαλάζιες Σημαίες και υπόσχονται ότι θα διατηρηθούν κυματιστές και τα επόμενα χρόνια.

Ο Όμιλος H Ηotels Collection (Χατζηλαζάρου) αποτελεί μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση που έχει ως στόχο να προσφέρει τη γνήσια ελληνική φιλοξενία. Διαθέτει 6 ξενοδοχεία στη Νότια Ρόδο με συνολική δυναμικότητα άνω των 2000 δωματίων και μια μεγάλη γκάμα από επιλογές που ανταποκρίνονται στις επιθυμίες και ανάγκες του κάθε επισκέπτη. Ξεκίνησε το 1993 και σήμερα αποτελεί μια από τις δυναμικότερες τουριστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα.


Στα H Hotels Collection ο επισκέπτης θα αισθανθεί την ισορροπία μεταξύ των καλύτερων οικογενειακών παραδόσεων και της προσωπικής φροντίδας που παρέχεται στους πελάτες. Σε συνδυασμό με υπηρεσίες υψηλής αξίας, που αποτελούν το κλειδί της ροδίτικης φιλοξενίας.