Τουρνουά Χάλκης για… αεροπλάνα και βαπόρια

Την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν παίζοντας ποδόσφαιρο και ταυτόχρονα να διεκδικήσουν δύο μοναδικά ταξίδια, θα έχουν όλοι εκείνοι που θα ανταποκριθούν στην πρόσκληση της Χάλκης και θα λάβουν μέρος στο τουρνουά 8Χ8, το οποίο διοργανώνει στις 4 Ιουνίου στο γήπεδό της στην Παστίδα.

Ο σύλλογος περιμένει μέχρι την 1η του επόμενου μήνα, οπότε και εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής, όχι μόνο ομάδες αναγνωρισμένων σωματείων, αλλά και παρέες ποδοσφαιριστών.

 Τα συγκροτήματα που θα λάβουν μέρος θα χωριστούν σε δύο ομίλους, με τις πρώτες τέσσερις ομάδες να συνεχίζουν στο γκρουπ των «πρωταθλητών» και τις αμέσως επόμενες τέσσερις στο γκρουπ των «κυπελλούχων.

Οι τελικοί νικητές-«πρωταθλητές», θα κερδίσουν ένα δωρεάν ταξίδι στη Ρώμη, το οποίο θα περιλαμβάνει και μία επίσκεψη στο «Ολύμπικο» για παιχνίδι της Ρόμα, ενώ στους νικητές - «κυπελλούχους» προσφέρεται ένα Σαββατοκύριακο στην Κω.

 Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 6906 555800, 6948 583009 και 6946 757779.