Θέμα προεδρίας στην ΚΑΕ Κολοσσός!

Δεν είναι μόνο ο Άρης Λυκογιάννης που ολοκληρώνει τη θητεία του στην τεχνική ηγεσία του Κολοσσού H Hotels. Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, έτοιμος να αποχωρήσει από τη θέση του στην ομάδα της Ρόδου είναι και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, κ. Μιχάλης Κόκκινος!

Με την αγωνιστική αυλαία της σεζόν για τους «θαλασσί» χθες το απόγευμα και το «αντίο» μέχρι τον προσεχή Οκτώβριο, οπότε και θα επαναρχίσει το πρωτάθλημα, οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες στα διοικητικά του συλλόγου εφόσον οριστικοποιηθεί η απόφαση του κ. Κόκκινου που κρίνεται ήδη ειλημμένη αλλά εκκρεμεί η επισημοποίησή της.

Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρόεδρος της ροδίτικης ΚΑΕ έχει πάρει τις αποφάσεις του, επικαλούμενος λόγους υγείας, κι ετοιμάζεται να τις ανακοινώσει στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. στο προσεχές διοικητικό συμβούλιο (πιθανότατα εντός της εβδομάδας). Μάλιστα, αισθάνεται εδώ και καιρό πως πρέπει να προβεί σε αυτήν την κίνηση αν και δεν ήθελε σε καμία περίπτωση η αποχώρησή του να επηρεάσει αγωνιστικά την ομάδα κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ο κ. Κόκκινος βρίσκεται ήδη εφτά χρόνια στον προεδρικό θώκο της ΚΑΕ, μπήκε μπροστάρης σε μία κρίσιμη περίοδο για το μέλλον της ομάδας, όταν τα χρέη την «έπνιγαν» όμως πλέον κρίνει πως πρέπει να παραδώσει τη σκυτάλη σε άλλον, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα πάψει να είναι στο πλευρό του Κολοσσού όποια στιγμή του ζητηθεί.

Αν τις επόμενες μέρες η παραίτηση γίνει κι επίσημα, ο Κολοσσός θα πρέπει να μπει σε διαδικασία εκλογών και μένει να δούμε ποιος θα αναλάβει το πόστο, δεδομένου ότι πριν από εφτά χρόνια κανείς δεν ήθελε να πάρει το ρίσκο.