Στη Ρόδο ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θεόδωρος Ελευθεριάδης

Την προσεχή Πέμπτη το απόγευμα θα βρίσκεται στη Ρόδο, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας Κ-15 Θεόδωρος Ελευθεριάδης.

Η ΕΠΣΔ σε συνεργασία με την Ε.Ε., αποφάσισαν να πραγματοποιηθεί συνάντηση των προπονητών του Συνδέσμου Δωδεκανήσου με τον κ. Ελευθεριάδη, ώστε να δοθεί η ευκαιρία στα μέλη να συζητήσουν μαζί του, να ανταλλάξουν ιδέες, να κάνουν προτάσεις και να απευθύνουν ερωτήσεις σε θέματα που τους ενδιαφέρουν και τους απασχολούν.

Η Ε.Ε. του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου, προσκαλεί όλα τα μέλη να παραβρεθούν στην σημαντική αυτή συνάντηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Δ. στις 7 το απόγευμα.
 

Σχολή ανανέωσης ταυτοτήτων προπονητών
Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου σε συνεργασία με τον φορέα των Προπονητών και τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου διοργανώνουν ανανεωτική σχολή ισχύς ταυτοτήτων για τα μέλη του συνδέσμου. Την εν λόγω σχολή, έχουν υποχρέωση να παρακολουθήσουν οι προπονητές που έχουν φοιτήσει σε σχολές μέχρι 31/12/2017 των διπλωμάτων UEFA A, UEFA B.

Η συμμετοχή όλων των παραπάνω που ενδιαφέρονται να εργασθούν ως προπονητές, είναι υποχρεωτική, προκειμένου να έχει ισχύ η ταυτότητα τριετίας τους (2018-2021), που θα εκδοθεί μέσα στο 2018. Η σχολή είναι διήμερη και θα ανακοινωθεί έγκαιρα η ακριβής ημερομηνία, ο χώρος(θεωρητικού, πρακτικού μέρους) και οι ώρες λειτουργίας.

Αιτήσεις συμμετοχής, θα συμπληρώνονται στα γραφεία του Συνδέσμου Προπονητών, κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή από τις 9.30-12.30. Για πληροφορίες στα τηλέφωνα πρόεδρος: 6983461098, γ.γ.: 6932458303, ταμίας: 6940603299. Επειδή ο αριθμός θα είναι περιορισμένος θα τηρηθεί προτεραιότητα.

ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ
1. Προπονητές που ολοκλήρωσαν τη φοίτησή τους στις Σχολές μέχρι 31/12/2016
- 80 € για τους προπονητές UEFA B' (60 € υπέρ Ένωσης και 20 € υπέρ συνδέσμου προπονητών)
-120 € για τους προπονητές UEFA A' (90 € υπέρ Ένωσης και 30 € υπέρ συνδέσμου προπονητών).

2. Προπονητές που ολοκλήρωσαν τη φοίτηση τους 1/1/2017-31/12/2017
-30 € για τους προπονητές UEFA B' (20 € υπέρ Ένωσης και 10 € υπέρ συνδέσμου προπονητών)
-40 € για τους προπονητές UEFA A' (30 € υπέρ Ένωσης και 10 € υπέρ συνδέσμου προπονητών).

ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ

Κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να προσέλθει στον Σύνδεσμο, για να συμπληρώσει το έντυπο (αίτημα), που θα του δοθεί, προσκομίζοντας το δίπλωμα του.

Στη συνέχεια πληρώνει το ανάλογο παράβολο, σε μία απλή απόδειξη του Συνδέσμου και το ένα αντίγραφο της απόδειξης το προσκομίζει στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων, όπου πληρώνει το ανάλογο παράβολο στην Ένωση.

Ο ενδιαφερόμενος προκειμένου να παρακολουθήσει την σχολή, πρέπει να προσκομίσει δύο αποδείξεις, του Συνδέσμου και της Ένωσης.

ΕΞΟΔΑ
Όλα τα έξοδα επιβαρύνουν την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων και οι υποχρεώσεις της Ένωσης είναι:
1) Μεταφορά εκπαιδευτή η -ων, από αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο και από ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο.
2) Αμοιβή εκπαιδευτή-ων ( 120χ2=240 ο κάθε ένας)
3) Εξεύρεση γηπέδου, αίθουσας, ομάδα επίδειξης
4) Διαμονή, διατροφή, μετακίνηση εκπαιδευτών
5) Μπουφές στην αίθουσα- γήπεδο
6) Κρουασάν, χυμούς στην ομάδα επίδειξης
7) Εισιτήρια εκπαιδευτών

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
1) Αυστηρή τήρηση του προγράμματος, σε συνεργασία με τους εκπαιδευτές
2) Αυστηρή τήρηση του παρουσιολογίου
3) Υπογραφές των συμμετεχόντων στο τέλος της ημέρας, σε τέσσερα αντίγραφα (Σύνδεσμος- Ένωση- Δύο στην Π.Ε.Π.Π., μαζί με τις αιτήσεις των ενδιαφερομένων)
4) Στο τέλος κατάθεση στον λογαριασμό της Π.Ε.Π.Π. του ανάλογου ποσού (50%), από τις εισπράξεις του Συνδέσμου.