Προς ματαίωση  τα μπαράζ ανόδου της Β' κατηγορίας

Απόλυτα ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να ματαιωθούν τα μπαράζ ανόδου στην Α’ κατηγορία Blue Star Ferries και να προβιβαστούν απ’ ευθείας τόσο ο δευτεραθλητής του ομίλου Νήσων της Β’ κατηγορίας Καλυμνιακός, όσο και ένας εκ των Αγίου Ισιδώρου και Τήλου.  

Επί της ουσίας, το μόνο που περιμένει η ΕΠΣΔ για να βάλει τέλος στην αγωνία των ομάδων που εμπλέκονται και που ακόμα περιμένουν την ετυμηγορία της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για τη γνωστή υπόθεση της προσφυγής της Τήλου, είναι η επισημοποίηση των αποφάσεων της διοίκησης του Αστέρα Μασσάρων σχετικά με την παραμονή της ομάδας στη Β’ κατηγορία.

Εφόσον βρεθεί ο τρόπος το όποιο έγγραφο αποστείλει ο φετινός πρωταθλητής του 2ου ομίλου να θεωρηθεί δεσμευτικό και να αποκλείσει την παραμικρή πιθανότητα μπερδεμάτων μέχρι να εκπνεύσει η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα Blue Star Ferries, η Ένωση θα αποφασίσει την κατάργηση των δύο αγώνων ανόδου.

Οι ομάδες περιμένουν μία τέτοια εξέλιξη πώς και πώς, ώστε να γλιτώσουν τόσο από την αβεβαιότητα, όσο και από την ταλαιπωρία των προπονήσεων σε μία δύσκολη, λόγω της έναρξης της τουριστικής περιόδου, καθημερινότητα.