Ποσειδών Καρπάθου: «Συνεχίζουμε, υλοποιούμε, ονειρευόμαστε»

Την καλύτερη χρονιά στην ιστορία της ομάδας απόλαυσαν φέτος οι φίλοι του Ποσειδώνα Καρπάθου, καθώς το συγκρότημα του Γιάννη Καραμηνά όχι μόνο  διέγραψε μία εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, αλλά και έθεσε τις βάσεις για την περαιτέρω εξέλιξή της.

Ο απολογισμός της διοίκησης, έτσι όπως αποτυπώνεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε, είναι γεμάτος χαμόγελα, ευχαριστίες και υποσχέσεις για ένα ακόμα καλύτερο αύριο. Επιπλέον, κάνει γνωστό πως και το φετινό καλοκαίρι θα είναι γεμάτο ποδοσφαιρική δράση.

Αναλυτικά:

 «Μια πολύ δύσκολη και κουραστική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Για τον σύλλογο, για το νησί μας είναι μια χρονιά σταθμός, μια χρονιά που θα μείνει στην ιστορία. Η ομάδα μας κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία του νομού στην οποία θα αγωνιστεί για 3η συνεχόμενη σεζόν, κάτι που ποτέ δεν είχε γίνει μέχρι φέτος.

Μάλιστα, παίζοντας στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν εξαιρετικό ποδόσφαιρο, καταφέραμε από νωρίς να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας και να πλασαριστούμε στο τέλος σε μια ιδανική θέση στη βαθμολογία, την καλύτερη στην ιστορία του συλλόγου.

Όλα αυτά, στηριζόμενοι κατά βάση στους ντόπιους ποδοσφαιριστές οι οποίοι αμισθί προσέφεραν και προσφέρουν στον σύλλογο. Όλα αυτά μαζί με νέα παιδιά, προϊόν των πρότυπων ακαδημιών του συλλόγου που πλέον ανήκουν στην ομπρέλα των δράσεων του ΟΠΑΠ. Ακόμα μια επιτυχία για τον σύλλογο μας.

Στο τέλος της σεζόν, θέλουμε να ευχαριστήσουμε:

Τους ποδοσφαιριστές μας για τον επαγγελματισμό και την προσφορά τους.

Τον προπονητή μας, Γιάννη Καραμηνά για την άριστη συνεργασία μας.

Τους χορηγούς μας, μικρούς και μεγάλους, για την προσφορά τους ώστε η ομάδα να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της.

Τον φίλαθλο κόσμο της Καρπάθου για τη στήριξη και τη συμπαράσταση.

Θέλουμε επίσης να συγχαρούμε:

Την ΕΠΣΔ για την άριστη συνεργασία.

Τους διαιτητές για την προσπάθεια που καταβάλουν.

Τον Φοίβο Κρεμαστής για την άξια κατάκτηση του πρωταθλήματος και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στη Γ’ Εθνική.

Πλέον ετοιμαζόμαστε για μια σειρά δράσεων μέσα στο καλοκαίρι.

Περιμένουμε κλιμάκιο προπονητών και διατροφολόγων του ΟΠΑΠ στις 9 Ιουνίου στην Κάρπαθο για την ενημέρωση γονιών και αθλητών (θα ενημερωθείτε σύντομα).

Ετοιμαζόμαστε για το Ποσειδώνιο Κύπελλο Καρπάθου το οποίο αφιερώνουμε στη μνήμη του ιατρού Γεωργίου Πολίτη.

Ετοιμάζουμε το Ποσειδώνιο Summer Camp για τους μικρούς μας φίλους, ώστε να απολαύσουν διαφορετικά το καλοκαίρι. Και είμαστε φέτος έτοιμοι για ακόμα μερικές δράσεις έκπληξη που θα ικανοποιήσουν τους συμπατριώτες μας.

Συνεχίζουμε, υλοποιούμε, ονειρευόμαστε.

Μια ομάδα, ένα Νησί, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!»