Στο εδώλιο δύο προϊστάμενοι για λακκούβες στον Αρχάγγελο

Για δύο... λακκούβες που άφησε πίσω της συνεργείο της ΔΕΥΑΡ, στον Αρχάγγελο, μετά από εργασίες που έκανε, θα βρεθούν στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, δύο υπηρεσιακοί παράγοντες κατηγορούμενοι για σωματική βλάβη από αμέλεια!

Η υπόθεση αφορά ατύχημα που είχε αλλοδαπός αλβανικής καταγωγής τον Δεκέμβριο του 2013 ο οποίος έπεσε με τη δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε μέσα στις λακκούβες, με αποτέλεσμα να ανατραπεί το όχημά του και ο ίδιος να πέσει στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί!

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, σε δίκη έχουν παραπεμφθεί ο τότε προϊστάμενος του Τμήματος Συντηρήσεων και Καθημερινότητας της Δ.Ε. Αρχαγγέλου του Δήμου Ρόδου και ο τότε προϊστάμενος Αποκεντρωμένης Υπηρεσίας Ανατολικής Ρόδου της ΔΕΥΑΡ οι οποίοι επρόκειτο να δικαστούν χθες, ωστόσο η υπόθεση αναβλήθηκε για τις 22 Ιανουαρίου 2019.

Οι δύο άνδρες κατηγορούνται ότι ο μεν πρώτος  είχε στην αρμοδιότητά του τον έλεγχο, τη συντήρηση και την αποκατάσταση του οδοστρώματος της δημοτικής οδού που οδηγεί από την περιοχή «Μαλά» στον Αρχάγγελο προς την πλατεία του Αγίου Ιωάννη, καθώς και τη τοποθέτηση προειδοποιητικών πινακίδων για τη λήψη των απαιτούμενων μέτρων ασφαλείας για τους διερχόμενους οδηγούς, και ο δεύτερος ότι ήταν υπεύθυνος για την προσωρινή αποκατάσταση του οδοστρώματος της ίδιας οδού, έπειτα από εργασίες που πραγματοποίησε συνεργείο της ΔΕΥΑΡ καθώς και για τη λήψη όλων τα απαιτούμενων μέτρων ασφαλείας για τους διερχόμενους οδηγούς, κάτι που ουδείς από τους δύο έπραξε σύμφωνα με το κατηγορητήριο.