«Παίζω βόλεϊ» με  τον Νίκο Αντωνιάδη

Ο Φοίνικας είναι αποφασισμένος από τώρα να ενδυναμώσει κι άλλο τα ρόστερ του στις μικρές κατηγορίες, ενώ παράλληλα θέλει να αναπτύξει σαν σύλλογος σε συνεργασία με την ΤΕ, το βόλεϊ στα σχολεία και στους συλλόγους της γύρω περιοχής, ακολουθώντας το πρόγραμμα «παίζω βόλεϊ».

 Ξεκίνησε λοιπόν μια προσπάθεια,  η οποία περνάει πρώτα από τις μαθητικές ηλικίες.  Αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο η Διοίκηση και η τεχνική ηγεσία του Φοίνικα σε συνεργασία με την ΤΕ, πραγματοποίησε επισκέψεις στα Δημοτικά, τα Γυμνάσια της περιοχής με σκοπό να καταδειχθεί στα παιδιά το άθλημα του βόλεϊ.

Πιο συγκεκριμένα,  ο προπονητής του Φοίνικα (που έχει έδρα το κλειστό Γυμναστήριο της Κρεμαστής) κ. Νίκος Αντωνιάδης, συνοδευόμενος  από τον αντιπρόεδρο της Τ.Ε βόλεϊ Δωδεκανήσου κ. Νίκο Κουκιά, επισκέφτηκαν τα Δημοτικά σχολεία Κρεμαστής, Παραδεισίου, Παστίδας και Μαριτσών, καθώς και τα Γυμνάσια Κρεμαστής, Παραδεισίου και Ιαλυσού, παρουσιάζοντας το άθλημα του βόλεϊ στους μαθητές.

 Η ανταπόκριση των παιδιών ήταν ιδιαίτερα θερμή, με αποτέλεσμα το εγχείρημα, που στόχο έχει την ανάπτυξη του αθλήματος στο νησί μας, να κρίνεται ιδιαίτερα επιτυχημένο.

Αναμένεται ότι και οι υπόλοιποι σύλλογοι του νησιού θα πραγματοποιήσουν την ίδια δράση σε σχολεία της περιοχής τους.