Ένα ιδιαίτερο σιμουλτανέ  από τον Ιππότη

Ο Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου «Ιππότης» σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινότητας Κρεμαστής, διοργανώνει αγώνα επίδειξης σιμουλτανέ στον προαύλιο χώρο της Βιβλιοθήκης Κρεμαστής την προσεχή Κυριακή  και ώρα 10 το πρωί.

Θα είναι μια πρωτότυπη «μάχη» αφού οι αδερφοί Άγγελος και Νίκος Σανδαλάκη θα αντιμετωπίσουν τουλάχιστον 40 σκακιστές ταυτοχρόνως, παίζοντας όμως σαν ένας. Δηλαδή,  παίζοντας τις κινήσεις τους εναλλάξ.

Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για κάποιους να γνωρίσουν το καταπληκτικό αυτό παιχνίδι με τα πολλά οφέλη, κυρίως για τα παιδιά. Παράλληλα όμως,  είναι και μια ευκαιρία «να αποχαιρετήσουμε τον φίλο και προπονητή μας Άγγελο Σανδαλάκη, ο οποίος ανοίγει τα φτερά του για μεγαλύτερες προκλήσεις.

Ο Άγγελος Σανδαλάκης είναι ένας από τους καλύτερους Έλληνες σκακιστές και προπονητές και μας έκανε την τιμή να είναι μαζί μας τα τρία τελευταία χρόνια.

Στα χρόνια αυτά ο Ιππότης έζησε μοναδικές επιτυχίες, με τρία πρωταθλήματα Αιγαίου και τρεις συμμετοχές στην Α’ Εθνική κατηγορία, με κύπελλα Αιγαίου και νεανικά πρωταθλήματα. Είναι σίγουρα μακράν ο πιο επιτυχημένος προπονητής που είχε ο Ιππότης.

Τον ευχαριστούμε πολύ γι αυτό το πολύ όμορφο ταξίδι και του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ό, τι κάνει στο μέλλον. Πιθανός αντικαταστάτης ο αδερφός του Νίκος Σανδαλάκης,  ο οποίος βαδίζει στα χνάρια του Άγγελου, αφού είναι ένας πολύ δυνατός σκακιστής κι ένας ελπιδοφόρος προπονητής.

Σας περιμένουμε όλους λοιπόν στη βιβλιοθήκη Κρεμαστής την προσεχή Κυριακή 27 Μαΐου στις 10 το πρωί, να παίξουμε, να παρακολουθήσουμε τους αγώνες και να διασκεδάσουμε» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Ιππότη.