Προάγγελος νίκης για τη Ν.Δ. η αυτοδυναμία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στα Πανεπιστήμια

Από την τοπική οργάνωση Ρόδου της Ν.Δ., εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Για ακόμη μία χρονιά η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ αναδεικνύεται η μεγάλη νικήτρια των φοιτητικών εκλογών και μάλιστα με ένα ιστορικό υψηλό ποσοστό που της δίνει την αυτοδυναμία.  Κατέγραψε  μία συντριπτική νίκη τόσο στα Πανεπιστήμια, όσο και στα ΤΕΙ όλης της χώρας, συμπεριλαμβανομένων και των τμημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου που εδρεύουν στη Ρόδο.

Την περίοδο που οι ιδεοληψίες των καταληψιών γυρίζουν την πατρίδα μας δεκαετίες πίσω, οι φοιτητές για άλλη μια χρονιά έδειξαν τον δρόμο της πολιτικής εμπιστοσύνης στις δημοκρατικές αξίες και την αριστεία που πρεσβεύει η Νέα Δημοκρατία. 

Οι νέοι της πατρίδας μας μπαίνουν και πάλι μπροστά ως δυναμικοί διαμορφωτές του μέλλοντος που δικαιούνται, ανοίγοντας τον δρόμο για την μεγάλη πολιτική αλλαγή που έρχεται στην πατρίδα μας. 

Οι Έλληνες φοιτητές έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στη Δ.Α.Π. για μία σύγχρονη, αναβαθμισμένη και ανταγωνιστική Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Για μία Ελλάδα των ίσων ευκαιριών, της ανάπτυξης, της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας, της Προόδου και της Αριστείας.

Αξίες τις οποίες προσπαθεί με κάθε τρόπο να υποβαθμίσει η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ψηφίζοντας νόμους και λαμβάνοντας αποφάσεις που οδηγούν την χώρα στην εσωστρέφεια και την οπισθοδρόμηση. 

Δεν χρειάζονται σύνθετες αναλύσεις για να κατανοήσει κανείς πού οφείλεται η ιδεολογική υπεροχή της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στα Πανεπιστήμια της χώρας. Η εξήγηση βρίσκεται στην προσήλωση της νεολαίας σε στόχους που οδηγούν προοδευτικά στην εξασφάλιση επαγγελματικής σταδιοδρομίας, και όχι σε πολιτικές που απαξιώνουν την εκπαιδευτική διαδικασία και οδηγούν τους νέους στην ανεργία.

Η Φοιτητιώσα νεολαία έστειλε το μήνυμα ότι σύντομα η πατρίδα μας θα περάσει σε πραγματικό καθεστώς κανονικότητας, εμπιστευόμενοι οι πολίτες τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αντίθετα, ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του, έλαβαν ένα ακόμα ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας από το σύνολο των φοιτητών της χώρας, αφού ο καταποντισμός του BLOCO, της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, σε ποσοστά κάτω του 1%, κάτω ακόμα και από τα λευκά και τα άκυρα ψηφοδέλτια, καταδεικνύει ότι η διάλυση που επιβάλλει η Κυβέρνηση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και η περιφρόνηση της νομιμότητας και της ασφάλειας στους ακαδημαϊκούς χώρους αποδοκιμάζονται με τον πιο εμφατικό τρόπο. 

Συγχαρητήρια και πάντα πρώτοι!

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ρόδου Νέας Δημοκρατίας 
Ηλίας  Τσέρκης».