Μέχρι τις εκλογές, άπαντες «δεμένοι» στον Άρη Αρχαγγέλου

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και κάθε «ενδιαφερόμενο», πως μέχρι να αναλάβει η νέα διοίκηση, η οποία θα προέλθει από τις εκλογές της Κυριακής, 17ης Ιουνίου, δεν πρόκειται να παραδοθεί καμία ελευθέρα σε ποδοσφαιριστή που ανήκει στη δύναμη του συλλόγου, στέλνει η διοίκηση του Άρη. 

Το ποιοι παίκτες θα παραμείνουν στο ρόστερ των «κιτρινόμαυρων» θα εξαρτηθεί από τους στόχους που θα τεθούν ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και από τον σχεδιασμό που θα γίνει από κοινού με τον προπονητή, είτε αυτός είναι ο Στάθης Φαρμακίδης, είτε άλλος. Στόχος είναι η συζήτηση να γίνει με όλους, μόλις ξεκαθαρίσει το τοπίο στα διοικητικά, συνεπώς μέχρι τότε ουδείς μένει ελεύθερος. 

Των εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης θα προηγηθεί, τη Δευτέρα 11 Ιουνίου στις 5 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Σάββα, η Γενική Συνέλευση του συλλόγου. Κατά τη διάρκειά της θα γίνει ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός της τελευταίας τριετίας.  
                                              
Συγχαρητήρια στον Φοίβο 
Τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Άρη συγχαίρουν τον Φοίβο Κρεμαστής για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος και του εύχονται κάθε επιτυχία στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.