Αγώνας επιπέδου το σιμουλτανέ του Ιππότη

Με μεγάλη επιτυχία και πολλές συμμετοχές πραγματοποιήθηκε ο σκακιστικός αγώνας επίδειξης  «Σιμουλτανέ» με τους Άγγελο και Νίκο Σανδαλάκη στον αύλειο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κρεμαστής.

Περισσότεροι από 50 νεαροί και ενήλικοι σκακιστές τέθηκαν την περασμένη Κυριακή αντιμέτωποι απέναντι τους.  Στο τέλος ο ΙΜ Άγγελος Σανδαλάκης αλλά και ο αδελφός του Νίκος, ανέλυσαν πολλά σημεία των παρτίδων και μίλησαν με τα παιδιά του ομίλου, δίνοντάς τους πολύτιμες συμβουλές και πληροφορίες.

Η αγάπη τους για το σκάκι, το ήθος και η ευσυνείδητη στάση τους, κέντρισαν τα παιδιά μεταλαμπαδεύοντάς τους τις αξίες του πνευματικού αυτού αθλήματος.
 


Παρών στην εκδήλωση ήταν ο αντιδήμαρχος προσχολικής αγωγής και δια βίου μάθησης Ιωάννης Κορωναίος, ο οποίος κατά την έναρξη της εκδήλωσης αναφέρθηκε στις επιτυχίες του σκακιστικού ομίλου Ρόδου «Ιππότης» και στην αξία του αθλήματος μεταφέροντας και χαιρετισμό από τον δήμαρχο Ρόδου, Φώτη Χατζηδιάκο.
 


Το επόμενο σκακιστικό ραντεβού στο νησί μας είναι και πάλι στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κρεμαστής όπου την ερχόμενη Κυριακή, 10:00 π.μ. θα φιλοξενήσει τον προημιτελικό αγώνα κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του Ιππότη και του ομίλου της Νίκαιας.
 


Ο Ιππότης ευχαριστεί τον πρόεδρο Τσαμπίκο Ποδιώτη και το τοπικό συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κρεμαστής για τη στήριξη που παρέχει βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο να πραγματοποιούνται σπουδαίες σκακιστικές διοργανώσεις, τα τελευταία χρόνια στην περιοχή.