Έτοιμος για εκλογές ο Διγενής

Την προσεχή Κυριακή, ή το αργότερο το επόμενο Σάββατο, θα διενεργηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στον Διγενή.

 Οι προετοιμασίες ενόψει της επικείμενης Γ.Σ. ολοκληρώθηκαν και το μόνο που απομένει για να ανακοινωθεί η ημερομηνία διεξαγωγής της είναι η έγκριση των βιβλίων από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (κατατέθηκαν χθες).

Ο σύλλογος οδεύει προς αλλαγή σελίδας στα διοικητικά του με ηρεμία και με τρόπο που μόνο σε εκλογές δεν παραπέμπει, δεδομένου πως το τοπίο είναι εδώ και αρκετό καιρό απολύτως ξεκάθαρο.

Ο Τσαμπίκος Ζαχαρίας μετράει αντίστροφα για να αναλάβει κι επίσημα, μαζί με τους συνεργάτες του της σημερινής διοίκησης, «τρέχοντας» ήδη τις υποθέσεις που αφορούν στον σχεδιασμό της ομάδας που θα λάβει μέρος στις διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι επίσημες ανακοινώσεις, οι οποίες θα αποτυπώνουν τις ανανεώσεις συνεργασιών με την πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών του βασικού κορμού, δεν θα αργήσουν, ενώ οι Κοσκινιάτες έχουν ήδη βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις παικτών που τους ενδιαφέρουν από τη μεταγραφική αγορά.