Σημαντική βοήθεια από τους αεροπρόσκοπους και τους αιμοδότες στο πρόγραμμα σίτισης του Δήμου Ρόδου

Αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως υπάρχει σωστά δομημένος Εθελοντισμός που υλοποιεί διαχρονικές Αξίες και Αρχές, το 6ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Ρόδου καθώς και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου "Άγιος Εφραίμ" παρέδωσαν στο πρόγραμμα σίτισης των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας, σημαντική ποσότητα τροφίμων μακράς διαρκείας.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα παραπάνω τρόφιμα συγκεντρώθηκαν από τα μέλη του 6ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Ρόδου, με τη συμμετοχή ευαίσθητων συμπολιτών μας και της Επιχείρησης "ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ" και του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου "Άγιος Εφραίμ" από συμπολίτες μας, οι οποίοι παρακολούθησαν την θεατρική παράσταση "Οι Θερμόαιμοι" στο Γεννάδι.

 

 

Η παράδοση των τροφίμων του 6ου Συστήματος Αεροπροσκόπων έγινε στον χώρο του Συσσιτίου από τον Αρχηγό κ. Μηνά Φανίτσα καθώς και τις Βαθμοφόρους κ. Ανθούλα Φασλή, κ. Ηρώ Μανούσου, κ. Βασιλική Σούτα και κ. Χαρά Παπαχρήστου στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου κ. Δέσποινα Μουτάφη και κ. Σέβη Ηλιοπούλου – Νικολάου, ενώ του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου "Άγιος Εφραίμ", έγινε στο χώρο του Συσσιτίου από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Φιλήμονα Νικολάου καθώς και μέλη του Συλλόγου στον Αντιπρόεδρο του Δ.Ο.Π. κ. Σάββα Καλαθενό.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας κ. Άννα Ζωάννου, ο Πρόεδρος κ. Σωτήρης Πετράκης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και η Διεύθυνση του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου, εκφράζουν στους παραπάνω δωρητές τις θερμές τους ευχαριστίες και εύχονται η πράξη τους, να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και άλλων φορέων.