Ασπίδα Σαλάκου: Ψήφος εμπιστοσύνης στον Χατζηαντωνίου από τη νέα διοίκηση

Κατευθείαν… δουλειά έπιασε η νέα διοίκηση της Ασπίδας Σαλάκου με επικεφαλής τον Σπύρο Βαγιανάκη. 

Ο στόχος για μια καλή πορεία και μια όσο γίνεται γρηγορότερη παραμονή στη Β’ Κατηγορία, μακριά από… περιπέτειες μπορεί να είναι εφικτός μέσα από οργάνωση αλλά και την κατάλληλη στήριξη τώρα, αλλά και κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Για τον λόγο αυτό ήδη έγινε η συνάντηση με τον  Βαγγέλη Χατζηαντωνίου, ο οποίος και παραμένει στην τεχνική ηγεσία των «κιτρινόμαυρων». Από δώ και πέρα θα γίνει ό, τι είναι δυνατόν ώστε να μην αλλοιωθεί ο κορμός της ομάδας, παράλληλα με τις μεταγραφικές κινήσεις παικτών από τη Σάλακο, ανεξαρτήτως σε ποια κατηγορία αγωνίστηκαν την προηγούμενη περίοδο.  

Η νέα διοίκηση ζητά παράλληλα στήριξη και μια καλή συνεργασία τόσο με τον πολιτιστικό σύλλογο του χωριού όσο και με την εθελοντική ομάδα, έτσι ώστε μέσα από κοινές δράσεις να επωφεληθεί ο καθένας όπως πρέπει.  

Σημαντικό κομμάτι στην πορεία της Ασπίδας στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας θ’ αποτελέσει ο κόσμος, γι’ αυτό ο Σπύρος Βαγιανάκης εκπροσωπώντας τη νέα διοίκηση απευθύνει κάλεσμα προς τους φιλάθλους του χωριού προκειμένου ν’ αποτελούν τον… εντέκατο παίκτη σε κάθε παιχνίδι. 

Η σύνθεση της νέας διοίκησης στην Ασπίδα: 
Πρόεδρος: Σπύρος Βαγιανάκης
Αντιπρόεδρος: Κυριάκος Χατζηκυριάκος
Ταμίας: Γιώργος Κεφάλας
Γραμματέας: Γιώργος Τριανταφύλλου
Γενικός αρχηγός: Τόμυς Καστέλας.