Επαγγελματικός Εξοπλισμός Παραλίας για επιχειρήσεις που θέλουν να ξεχωρίσουν

Επαγγελματικός Εξοπλισμός Παραλίας για επιχειρήσεις που θέλουν να ξεχωρίσουν

Επαγγελματικός Εξοπλισμός Παραλίας για επιχειρήσεις που θέλουν να ξεχωρίσουν

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 797 ΦΟΡΕΣ

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από γνωστό site του εξωτερικού τα ποσοστά ηλιοφάνειας στη χώρα μας είναι πολύ ανεβασμένα καθ’όλη τη διάρκεια του έτους. Για την ακρίβεια η χώρα μας έχει κατά μέσο όρο 211 ηλιόλουστες μέρες τον χρόνο! Τι σημαίνει αυτό; Πως οι παραλίες γεμίζουν πλέον για πολύ περισσότερο καιρό και όχι μόνο για τους 2-3 μήνες του καλοκαιριού.

Ο επαγγελματικός εξοπλισμός της παραλίας είναι απαραίτητος και αυτός είναι και ο λόγος που όλο και περισσότερες παραλίες πλέον γεμίζουν με ξαπλώστρες και ομπρέλες ώστε να απολαμβάνει ο λουόμενος περισσότερο το μπάνιο του αλλά και να προστατεύεται από τον ήλιο, που είναι και το ζητούμενο!

Ποιος είναι όμως ο κατάλληλος εξοπλισμός παραλίας για μια επιχείρηση που θέλει πραγματικά να ξεχωρίζει και να έχει την πιο οργανωμένη παραλία; Η έρευνα μας, μας οδήγησε στην Ecoshadow, μια από τις παλαιότερες εταιρείες που καλύπτει πλήρως όλο το φάσμα του εξοπλισμού παραλίας και εξωτερικών χώρων.

Ψάθινες vs Υφασμάτινες Ομπρέλες Παραλίας

Θέλετε να εξοπλίσετε την παραλία με ομπρέλες αλλά δεν μπορείτε να αποφασίσετε για το υλικό που θα χρησιμοποιήσετε; Στην Ecoshadow μπορείτε να βρείτε ψάθινες αλλά και υφασμάτινες ομπρέλες που προσφέρουν εξαιρετική κάλυψη από τον ήλιο. Οι ψάθινες ομπρέλες είναι σταθερές κατασκευές βαρέως τύπου, με σιδερένια γαλβανιζέ στεφάνια και εμποτισμένους κορμούς από πεύκη Β.Ευρώπης σε διαμέτρους από 2,00 ως 3,50 μέτρα, αλλά και τετράγωνες 2,00x2,00 & 2,50x2,50 μέτρα.

Για τα καπέλα των ψάθινων ομπρελών έχετε πολλές επιλογές:

  • Αφρικάνικο καλάμι Thatch
  • Ασιατικό φοινικόφυλλο
  • Αφρικάνικο φοίνικα Makuti
  • Ινδονησιακή ψάθα Alang - Alang
  • Καπέλα πλεγμένα με rattan
  • Εγχώριο καλάμι
  • Μασίφ ξύλινα κλαδιά λυγαριάς

Επιλέξτε κάποια από τις παραπάνω ψάθινες ομπρέλες για να δώσετε τροπικό στύλ στο χώρο, γιατί είναι 100% οικολογικές αλλά και γιατί κυρίως εκτός από σκιά προσφέρουν και υψηλή θερμομόνωση, και κατ’επέκταση περισσότερη δροσιά - όπως και όλα τα φυσικά, ψάθινα υλικά.

Αλλά και τις υφασμάτινες ομπρέλες, μπορείτε να τις επιλέξετε για να δώσετε μια σύγχρονη, minimal αίσθηση στο χώρο σας με προϊόντα που συνδιάζουν στυλ με υψηλής ποιότητας κατασκευή.
Εκτός από τα ανθεκτικά πανιά με υψηλό δείκτη προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία και τους ανθεκτικούς, ενισχυμένους σκελετούς αλουμινίου, θα τις προτιμήσετε γιατί είναι ανοιγοκλεινόμενες, έτοιμες για χρήση καθώς δε χρειάζονται κάποια ιδιαίτερη τοποθέτηση και φυσικά σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων – από 2,00 μέτρα στρογγυλή μέχρι και 4,00x4,00 μέτρα τετράγωνη για εστιατόρια, καντίνες και οποιοδήποτε χώρο που χρειάζεται μεγάλη επιφάνει κάλυψης χωρίς τη χρήση πέργκολας.

Και επειδή ζούμε σε μια εποχή που τα πάντα είναι εικόνα, το να προσπαθήσει ένας επαγγελματίας να δώσει στην παραλία του μια πιο εξωτική εικόνα είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας και για τον λουόμενο που θα ψάξει να βρει την "τέλεια" παραλία. Πλέον ο κόσμος δεν ελέγχει μόνο ποια παραλία είναι πιο καθαρή αλλά κοιτάει και επιλέγει να πάει στην παραλία που είναι πιο όμορφη, με πιο ωραία εξωτικά «σκηνικά» για φωτογραφίσεις, ένας παράγοντας λίγο πεζός αλλά πολύ αληθινός και επίκαιρος!

Ξαπλώστρες Παραλίας VS Κρεβάτια Παραλίας

H πρόταση της Ecoshadow για μια πλήρως οργανωμένη παραλία είναι ο συνδυασμός των κατάλληλων ειδών εξοπλισμού. Σε έρευνα που πραγματοποιήσαμε σε διάφορες παραλίες της χώρας είδαμε πως οι παραλίες που διαθέτουν ξαπλώστρες και κρεβάτια έχουν ακόμα μεγαλύτερη επισκεψιμότητα. Μάλιστα επιχειρηματίες μας είπαν πως τα κρεβάτια έχουν πάντα μεγάλη αναμονή γιατί είναι πολύς ο κόσμος που τα προτιμάει σε σχέση με τις ξαπλώστρες. Ωστόσο, επειδή είναι ωραίο να δίνεις στον λουόμενο την επιλογή να διαλέξει πού θα κάτσει καλό είναι να υπάρχει μια ισορροπία ανάμεσα σε ξαπλώστρες και κρεβάτια.

Στις ξαπλώστρες παραλίας η επιλογή σας μπορεί να γίνει ανάμεσα σε ξαπλώστρες αλουμινίου, ξαπλώστρες από εμποτισμένη ξυλεία, ξαπλώστρες με πλάτη, ξαπλώστρες στοιβαζόμενες, ξαπλώστρες με θέση για την ομπρέλα, καθώς και πουφ με αδιάβροχα υφάσματα.

Στην Ecoshadow μπορείτε επίσης να βρείτε κρεβάτια παραλίας από εμποτισμένη ξυλεία μονά ή διπλά, με ενσωματωμένο πάσο, κρεβάτια παραλίας διπλά και αιωρούμενα με μαξιλάρια, κουρτίνες και ουρανό για την πισίνα ή τη θάλασσα.

Λοιπά Είδη Εξοπλισμού Παραλίας

Και επειδή οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, εξίσου σημαντική είναι σύμφωνα με την ομάδα της Ecoshadow και η χρήση κάποιων ακόμα απαραίτητων προϊόντων που θα ολοκληρώσουν πλήρως το χώρο σας όπως

  • Τραπεζάκια στις ομπρέλες για την κατανάλωση ποτών και σνακ
  • Διάδρομοι παραλίας για την προστασία των λουόμενων από τη θερμοκρασία της άμμου
  • Καμπίνες / αλλαξιέρες για την αλλαγή ρουχισμού
  • Κάδοι απορριμάτων για την καθαριότητα του χώρου
  • Κιόσκια λυόμενα για την ηλιοπροστασία εξοπλισμού ή τη δημιουργία χώρου ταμείου κλπ

Με όλα τα παραπάνω να είστε σίγουροι ότι θα εντυπωσιάσετε με την αρτιότητα και την αισθητική του χώρου σας, ώστε να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό και να κερδίσετε στα σημεία!!


Για περισσότερες λύσεις και επιλογές μπείτε στο ecoshadow.gr. Η εταιρεία προσφέρει ασυναγώνιστες τιμές, με προσφορές όλο το χρόνο, ενώ η αποστολή των προϊόντων γίνεται σε όλη την Ελλάδα!

Διαβάστε ακόμη

Ευρωεκλογές: Πού και πώς ψηφίζουμε, πόσους σταυρούς βάζουμε

Ημερίδα για τη βιώσιμη κινητικότητα στα ευρωπαϊκά νησιά

Youth Pass: Ξεπέρασαν τους 145.000 οι νέοι που θα λάβουν την ενίσχυση – Πότε καταβάλλεται το ποσό;

Στοιχεία «σοκ» από την ΕΛ.ΑΣ. για την ενδοοικογενειακή βία: 493 περιστατικά σε έξι ημέρες

Φορολογικές Δηλώσεις - Σωρεία προβλημάτων και ταλαιπωρίας η υποβολή τους

«Πράσινο φως» από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά

MyInfo: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα του gov.gr

Πράσινο φως από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά