Πάνε Καλαμάτα Σπανουδάκη, Λογοθέτης

Πάνε Καλαμάτα  Σπανουδάκη, Λογοθέτης

Πάνε Καλαμάτα Σπανουδάκη, Λογοθέτης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 312 ΦΟΡΕΣ

Θα έχουν συμμετοχή στα «Παπαφλέσσεια» το ερχόμενο Σάββατο μαζί με σπουδαίουςn αθλητές και αθλήτριες του στίβου από την Ελλάδα και το εξωτερικό

Τα πρώτα ονόματα αθλητών και αθλητριών, που θα συμμετάσχουν στα φετινά «Παπαφλέσσεια» το ερχόμενο Σάββατο έκαναν γνωστά οι διοργανωτές.

Οι άνθρωποι του Μεσσηνιακού Γ.Σ συνεχίζουν εντατικά τις ετοιμασίες, προκειμένου και η φετινή διοργάνωση στίβου να είναι ανάλογη των προσδοκιών. Σε αυτό θα συμβάλουν και οι καλές συμμετοχές, που έχουν ήδη ανακοινωθεί.
Τα 400 μ. των γυναικών θα είναι από τα δυνατότερα αγωνίσματα της διοργάνωσης, λόγω της συμμετοχής δύο σπουδαίων αθλητριών.

Η Μαρία Μπελιμπασάκη θα κάνει ντεμπούτο στην Καλαμάτα, μετά τον τραυματισμό που την κράτησε πίσω και αναμένεται να είναι εξίσου αποτελεσματική, όπως και στις εμφανίσεις του χειμώνα. Στην ίδια κούρσα θα είναι και η Κύπρια Ελένη Αρτυματά, που έχει τρέξει ήδη την απόσταση σε 52.38.

Στα 100 μ. η Ροδίτισσα Ραφαέλα Σπανουδάκη (ΓΣ Ηλιούπολης) διανύει εξαιρετική σεζόν και θα έχει την ευκαιρία να το δείξει και στην Καλαμάτα. Άλλος ένας Ροδίτης, μέλος του ΓΣ Κηφισιάς, ο Γιάννης Λογοθέτης, θα συμμετάσχει στους αγώνες της Καλαμάτας στα 400μ. ώστε ν’ αποδείξει πως, και φέτος μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα.

Ανάμεσα σε αυτούς που θα έρθουν στην Ελλάδα και ξεχωρίζουν είναι ο Βραζιλιάνος άλτης του μήκους Μαουρίσους Ντα Σίλβα με 8,32 μ., αλλά και ο Ρουμάνος Αλεξάντρο Νόβατς με 84,32μ. στον ακοντισμό. Στα 100 μ. των Ανδρών ο Τούρκος Zamfir Barnes και ο Ρώσος Viacheslav Kolesnichenko μαζί με τον Μάκη Στεργιούλη και τον Παναγιώτη Τριβυζά δημιουργούν προϋποθέσεις για καλές επιδόσεις.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.