Δύο σε… δύο Άγιος Ισίδωρος και Ατρόμητοι

Δύο σε… δύο Άγιος  Ισίδωρος και Ατρόμητοι

Δύο σε… δύο Άγιος Ισίδωρος και Ατρόμητοι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 253 ΦΟΡΕΣ

Σε συνεργασία- συγχώνευση προχωράνε οι δύο ομάδες καθώς απομένουν οι λεπτομέρειες για την οριστική συμφωνία. Ο Παναγιώτης Ζούνης ο προπονητής που θα οδηγήσει τον «Άγιο» στην Α’ κατηγορία

Μπορεί το «ντιλ» μεταξύ Απόλλωνα Καλυθιών και Ατρόμητων να μην ευδοκήμησε πριν λίγιο καιρό, όμως βρέθηκε νέα ομάδα, που προσέγγισε το νεανικό συγκρότημα της πόλης της Ρόδου.

Πρόκειται για τον Άγιο Ισίδωρο, του οποίου μέλη της νυν διοίκησης αλλά και πρόσωπα που θα εισχωρήσουν στο νέο Δ.Σ. από τις εκλογές που θα διενεργηθούν στις 14 Ιουνίου, συναντήθηκαν με τη διοίκηση των Ατρόμητων και συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους σε ανδρικό επίπεδο. Και λέμε στο ανδρικό τμήμα, γιατί ήδη οι δύο ομάδες έχουν συνεργασία σε παιδικό και εφηβικό επίπεδο, κατεβάζοντας κοινή ομάδα στα οικεία πρωταθλήματα με το όνοιμα, Ατρόμητοι Αγίου Ισιδώρου.

Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει και έχουν συμφωνήσει να λειτουργήσουν σε μορφή συγχώνευσης, με την ομάδα του Αγίου Ισιδώρου, όπου θα αγωνισθεί φέτος στην Α’ κατηγορία, να πλαισιώνεται από παίκτες των Ατρόμητων. Είναι μια κίνηση που εξυπηρετεί και τις δύο ομάδες. Ο «Άγιος» δεν θα χρειασθεί να κάνει μεταγραφές και οι Ατρόμητοι θα δώσουν την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές τους να «ζυμωθούν» σ’ ένα πρωτάθλημα με υψηλότερο δείκτη δυσκολίας. Προπονητής του Αγίου Ισιδώρου στη μεγάλη τοπική κατηγορία θα είναι ο Παναγιώτης Ζούνης, ενώ τη θέση του στον πάγκο των Ατρόμητων, θα τη διαδεχθεί άλλος που προς το παρόν δεν έχει αποφασισθεί.

Το έμψυχο υλικό των Ατρόμητων θα αποτελείται από παίκτες που ήδη αγωνίζονται στην ομάδα, αλλά και από παίκτες που θα μετακινηθούν από τον «Άγιο». Μάλιστα ενδέχεται να μην συμμετάσχει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, αλλά σ’ αυτό της Γ’ κατηγορίας για καθαρά οικονομικούς λόγους και θα λειτουργεί σαν προθάλαμος, προς την ομάδα του Αγίου Ισιδώρου.

Οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν μετά τις εκλογές του «Αγίου», όταν και θα προκύψει η νέα του διοίκηση με πρόεδρο τον Παρασκευά Σάββενα.

 

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων