Ιπποκράτης:  Από την Κω στο Ναύπλιο ο Κουλουριώτης

Αν και πέρσι το καλοκαίρι ο Χάρης Κουλουριώτης ήρθε σε συμφωνία με τον Ιπποκράτη Casa Cook για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας στη Β’ εθνική με προοπτική η συνεργασία να συνεχιστεί σε βάθος χρόνου, ένα χρόνο μετά επέρχεται «διαζύγιο», με βάση δημοσιεύματα ηλεκτρονικού Τύπου που τον θέλουν να έχει «κλείσει» στον Οίακα Ναυπλίου. 

Από το σύλλογο της Κω δεν είχε ανακοινωθεί κάτι επίσημα για το θέμα έως και χθες το βράδυ. 

«Έπειτα το “διαζύγιο” του Οίακα Ναυπλίου με τον Παύλο Νώντα, μετά από 2.5 χρόνια συνεργασίας, η ομάδα του Άργους βγήκε στην αγορά για να βρει τον αντικαταστάτη του. 

Δεν άργησε πάρα πολύ, ωστόσο, καθώς συμφώνησε με τον Χάρη Κουλουριώτη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. 

Ο 38χρονος προπονητής ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Αστέρα Εξαρχείων και το 2004 μεταπήδησε στο Αιγάλεω, στο οποίο έμεινε μέχρι το 2009 φτάνοντας μέχρι και την Α1. 

Από το 2009 μέχρι το 2013 ήταν στον Ηλυσιακό, δίπλα στους Στέργιο Κουφό, Βασίλη Φραγκιά, Κώστα Φλεβαράκη, Δημήτρη Παπανικολάου, Γιώργο Ζευγώλη και Δημήτρη Λιόγα, έχοντας στη συνέχεια ένα πέρασμα από τον Ίκαρο Χαλκίδας με προπονητή τον Γιώργο Καλαφατάκη. 

Από τον Δεκέμβριο του 2013 μέχρι τον Ιούνιο του 2014 ήταν στο Λίβανο, ως βοηθός του Γιώργου Κετσελίδη στην Champville και την επόμενη διετία ήταν στο πλευρό του Θανάση Σκουρτόπουλου στο Ρέθυμνο. 

Αργότερα δούλεψε δίπλα στον Μιχάλη Κουταλιανό στον Αίολο Αστακού και την τελευταία χρονιά κοούτσαρε ως πρώτος προπονητής τον Ιπποκράτη Κω» αναφέρει χαρακτηριστικά το basketblog.