«Κανονιέρη» από τις Σέρρες αποκτά ο Απόλλων

Οι καλές ευκαιρίες εμφανίζονται για να αξιοποιούνται και από τη στιγμή που στον δρόμο των ανθρώπων του Απόλλωνα Καλυθιών βρέθηκε μία τέτοια, δεν υπήρχε περίπτωση να την αρνηθούν. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι Απολλωνιστές θα ντύσουν στα χρώματα της ομάδας τους τον γεννημένο στις 25 Σεπτεμβρίου 1988 επιθετικό Νίκο Κολοκοτρώνη, ο οποίος έχει παραστάσεις τόσο από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, όσο και από αυτό της πάλαια ποτέ Δ’ Εθνικής, ενώ διέπρεψε στα τοπικά πρωταθλήματα των Σερρών, όπου αναδείχθηκε ουκ ολίγες φορές πρώτος σκόρερ.  

 Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο νησί στο πλαίσιο των επαγγελματικών υποχρεώσεών του και εφόσον οι άριστες συστάσεις που τον συνοδεύουν επιβεβαιωθούν, η ομάδα του Κώστα Καμπούρη θα έχει κάνει μία πρώτης τάξεως μεταγραφή, η οποία θα «κουμπώσει» αρμονικά με τις υπόλοιπες κινήσεις που προετοιμάζονται.

Η μία εξ αυτών αναφέρεται στον αριστεροπόδαρο ακραίο αμυντικό Στέργο Χατζηκοσμά, ο οποίος αγωνίστηκε φέτος για λογαριασμό του Κλεάνθη, ενώ αυξήθηκαν οι πιθανότητες παραμονής του Γιώργου Γεωργιάδη.