Ξεκίνησε και φέτος η έκδοση της εφημερίδας «Rhodes Free Press»

Για δεύτερη χρονιά, η «Ροδιακή» συνεχίζει την έκδοση ενός πρωτοπόρου εντύπου, του «Rhodes Free Press».

Η προσπάθεια ξεκίνησε πέρσι με ιδιαίτερη επιτυχία και θα συνεχιστεί και φέτος, καθ’ όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

Η έκδοση, ανά δεκαπενθήμερο, απευθύνεται στους επισκέπτες του νησιού με σκοπό την ενημέρωσή τους, για να μάθουν και να γνωρίσουν το νησί όσο το δυνατό καλύτερα. Να μάθουν για τη φύση και τις ομορφιές του, την παράδοση και την κουλτούρα, τον πολιτισμό και την ιστορία του, αλλά και να πάρουν ιδέες για το πώς μπορούν να περάσουν τις διακοπές τους.

Η  εφημερίδα «RHODES FREE PRESS», φιλοδοξεί  και φέτος να φτάσει στα χέρια όλων των επισκεπτών του νησιού και να διευρύνει τα ενδιαφέροντά τους, με χρήσιμες πληροφορίες για τη γαστρονομία, τη διασκέδαση, τον αθλητισμό, τις ποικίλες δραστηριότητες και φυσικά την τοπική επικαιρότητα.

Με την έκδοσή της, δύο φορές το μήνα, έρχεται να καλύψει ένα σημαντικό κενό στην ενημέρωση των τουριστών μας, συνεισφέροντας στην προσπάθεια για αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών.
Η «ΡΟΔΙΑΚΗ», μία εφημερίδα με παράδοση πάνω από 100 χρόνια, άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία αυτού του τόπου, με την έκδοση του νέου της εντύπου επιβεβαιώνει για μία ακόμα φορά τον τίτλο της μεγαλύτερης και εγκυρότερης εφημερίδας, όχι μόνο για τη Ρόδο αλλά και για την ελληνική περιφέρεια.

Το νέο της εγχείρημα που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, και σε κάθε έκδοση θα βελτιώνεται ακόμα περισσότερο, αποδεικνύει ότι αφουγκράζεται τις ανάγκες του τόπου, βασιζόμενη στις άριστες τεχνικές γνώσεις και ικανότητες του προσωπικού της, κατατάσσοντάς την στην κορυφή των ελληνικών και ξένων εντύπων .

Τηλέφωνο επικοινωνίας για την εφημερίδα «RHODES FREE PRESS» 22410 75230 (εσωτερικό 621) και email: rhodesfreepress@rodiaki.gr.