Το πιο πιθανό είναι να μη λειτουργήσει για τα επόμενα χρόνια το «νέο» εργοστάσιο της ΔΕΗ στη Νότια Ρόδο

• Όχι μόνο θα καθυστερήσει, αλλά το πιο πιθανό είναι να μη λειτουργήσει για τα επόμενα χρόνια το «νέο» εργοστάσιο της ΔΕΗ, έτσι που τα έκαναν. Βραχυκύκλωμα  μεταξύ ονομαστικής και πραγματικής ισχύος είναι το ζήτημα..!  Κι ως συνήθως... ποτέ δεν θα μάθουμε ποιος... φταίει.

• Μπορεί κανείς να μας πληροφορήσει συγκεκριμένα τι κέρδισαν τα νησιά μας και πώς, από τα δύο αναπτυξιακά συνέδρια που πραγματοποιήθηκαν; Γιατί εμείς, συνεχίζουμε να έχουμε την εντύπωση, ότι τέτοιου είδους συνέδρια, χωρίς αποφάσεις με ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ  ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ αποτελούν θεωρητικό ευχολόγιο και μόνο.

• Για πάνω από 20 χρόνια ακούμε για τις ελλείψεις σε γιατρούς και προσωπικό στην περιοχή της Νότιας Ρόδου. Αμέτρητες οι φορές που βγήκαν στο δρόμο οι κάτοικοι. Κι αμέτρητες οι υποσχέσεις που έλαβαν... αντίστοιχα. Για να δούμε τι θα γίνει και αυτή τη φορά..!

• Κι από την άλλη, εμποδίζουν με τα καμώματά τους να επισκέπτονται τα κλιμάκια των γιατρών, οδοντιάτρων και φαρμακοποιών  τα νησάκια μας! Τα «γιατί» μας συμπεριφέρονται έτσι το έχουμε πει κι άλλες φορές: Γιατί τους ανεχόμαστε, απλά. Και γιατί δεν αντιδρούμε. Αυτό και μόνο.

Ο (πολύ) κακός