Για δεύτερη χρονιά η τουριστική έρευνα

Για δεύτερη χρονιά η τουριστική έρευνα

Για δεύτερη χρονιά η τουριστική έρευνα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 242 ΦΟΡΕΣ

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου σε συνεργασία με το ACT–American College of Thessaloniki, μέλος του Κολλεγίου Ανατόλια (www.act.edu) και τους υπεύθυνους καθηγητές, Δρα Νικόλαο Χουρβουλιάδη, Διευθυντή του Business School του ACT και Ανέστη Αναστασίου, υπεύθυνο Προγραμμάτων Τουρισμού του ACT,, συνεχίζουν για δεύτερη χρονιά τη διεξαγωγή της έρευνας ποιότητας του προορισμού στη Ρόδο.

Η συλλογή των ερωτηματολογίων ξεκίνησε από τις αρχές Μαΐου 2018 και πρόκειται να διαρκέσει μέχρι τη λήξη της τουριστικής σεζόν. Σκοπός της έρευνας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είναι η προσπάθεια αναβάθμισης και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών και υποδομών του νησιού μας.

Τα ερωτηματολόγια έχουν μεταφραστεί σε τέσσερις γλώσσες και συγκεντρώνονται με τη βοήθεια των τοπικών τουριστικών γραφείων καθώς και των Tour Operator που δραστηριοποιούνται στο νησί μας. Η διανομή θα γίνεται στα λεωφορεία κατά την αναχώρηση των τουριστών για το αεροδρόμιο καθώς και στα Ξενοδοχεία εντός των οποίων εργάζονται τα μέλη του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων.

Τα πρώτα ερωτηματολόγια του μηνός Μαΐου ήδη παραδόθηκαν στο ACT- American College of Thessaloniki ώστε να ξεκινήσει η επεξεργασία τους. Γίνεται προσπάθεια ώστε φέτος τα ερωτηματολόγια να συλλέγονται από περισσότερα σημεία, για να έχουμε ευρύτερο φάσμα απόψεων από τους επισκέπτες μας. Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας και την επεξεργασία από το ACT – American College of Thessaloniki, θα γίνει τον Νοέμβριο του 2018 εκδήλωση παρουσίασης των αποτελεσμάτων της έρευνας και σύγκρισής τους με τα ευρήματα της περασμένης χρονιάς.

Με αυτήν την ενέργεια θα είναι εύκολο να προγραμμαιστούν αντικειμενικές βελτιώσεις έπειτα από τις έγκυρες υποδείξεις των πελατών.

Διαβάστε ακόμη

Μαζική απόβαση των Ισραηλινών στη Ρόδο για το εβραϊκό Πάσχα

Aρχές Μαΐου θα έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία της Ρόδου

Τούρκοι τουρίστες... «κατέλαβαν» τα ελληνικά νησιά

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο

Ασπρονήσια: Οι εξωτικές νησίδες του Ανατολικού Αιγαίου στα ανατολικά των Λειψών που μαγεύουν τους επισκέπτες

TUI: Με νέα πρωτοβουλία υποστηρίζει 500 Έλληνες παραγωγούς σε Ρόδο και Κρήτη

Τεράστιο ενδιαφέρον για το Rodos Week στα βρετανικά ΜΜΕ