Άκυρη η Κυριακοπούλου στη Στοκχόλμη

Άκυρη η Κυριακοπούλου στη Στοκχόλμη

Άκυρη η Κυριακοπούλου στη Στοκχόλμη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 154 ΦΟΡΕΣ

Μια σύσπαση στο ραχιαίο στέρησε από την πρωταθλήτρια του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 μια καλή επίδοση στο Diamond League

Στη Στοκχόλμη αγωνίστηκε η Νικόλ Κυριακοπούλου την περασμένη Κυριακή και συγκεκριμένα στο Diamond Laegue, που όμως δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα 4,45 μ. στο επί κοντώ, ύψος στο οποίο ξεκίνησε τον αγώνα, αφού ένιωσε μια σύσπαση στον ραχιαίο.

Νικήτρια ήταν η Σάντι Μόρις με 4,86 μ. και νέο φετινό ρεκόρ. Το επί κοντώ των γυναικών ήταν εκτός αγώνων και δεν είχε βαθμολογία, γι’ αυτό ήταν μια ευκαιρία για καλή προπόνηση από την πρωταθλήτρια του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 με την καλύτερη επίδοση έως τώρα στην Ευρώπη για το 2018.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Μίλτος Τεντόγλου. Ο 20χρονος άλτης κατέλαβε την έκτη θέση στο μήκος με καλύτερο άλμα στα 8,05 μ. (3,1) στην έκτη και τελευταία του προσπάθεια.

Ο αθλητής με κανονικές συνθήκες σημείωσε 7,98 μ.(-0,3) στο τρίτο του άλμα, ενώ ξεκίνησε με 7,70 μ. (-1,3), συνέχισε με 7,80 (-1,2), είχε άκυρη την τέταρτη προσπάθεια και στην πέμπτη σημείωσε 7,83 μ. (1,7).

Ο αέρας στη Στοκχόλμη άλλαζε συνεχώς και αυτό είχε ως συνέπεια να δημιουργεί θέματα στους άλτες, ενώ στέρησε κι ένα σπουδαίο ρεκόρ στον Μιγκέλ Ετσεβαρία, ο οποίος στην έκτη και τελευταία προσπάθεια είδε τον πίνακα να γράφει 8,83 μ. με τον άνεμο ευνοϊκό 2,1 μέτρα.

Ο Κουβανός, ο οποίος με κανονικές συνθήκες είχε 8,50 μ., για άλλη μια φορά έδειξε πως δικαίως χαρακτηρίζεται ως η επόμενη μέρα στο αγώνισμα. Ο Τζεφ Χέντερσον ήταν δεύτερος με 8,39 μ. (3,4) και ο Λούβο Μανιόνγκα τρίτος με 8,25 μ. (0,7) στο μοναδικό έγκυρο άλμα του.

Στην ίδια διοργάνωση πήρε μέρος και ο Κώστας Φιλιππίδης, ο οποίος ξεπέρασε τα 5,50 μ. και κατέλαβε την ένατη θέση στο επί κοντώ. Ο Φιλιππίδης στη συνέχεια είχε καλά άλματα στα 5,66 μ., ύψος που αν ξεπερνούσε θα αποτελούσε φετινό του ρεκόρ. Ο πρωταθλητής, πριν λίγες ημέρες ξεπέρασε τα 5,55 μ. στο Ίνσμπουργκ.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων