Παρελθόν ο Τζιβίλογλου από το Φοίβο

Ήταν από τους πρωτεργάτες της κατάκτησης του τίτλου για τον Φοίβο  και  την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. 

Ο 33χρονος μέσος της ομάδας της Κρεμαστής Ευτύχης Τζιβίλογλου όμως, είναι ο πρώτος που ανοίγει την πόρτα της… εξόδου από το έμψυχο δυναμικό, που θα κληθεί να προσφέρει ανάλογες υπηρεσίες στην Γ΄Εθνική Κατηγορία. 

Φέτος στην ποδοσφαιρική του πορεία στο πρωτάθλημα Α΄Κατηγορίας και το Κύπελλο είχε 30 συμμετοχές, πετυχαίνοντας και 11 γκολ, ξεδιπλώνοντας αρκετή ποιότητα στο παιχνίδι της ομάδας του. 

Παρόλα αυτά όμως, προσωπικοί λόγοι, τον αναγκάζουν να αποχωρήσει από την ομάδα που τόσο αγαπάει, αναρτώντας μάλιστα σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης την παρακάτω δήλωση του: 

«Ένα χρόνο ακόμα μ’ αυτήν την ομάδα που συνοδεύτηκε μ’ αυτό που ήθελα πάρα πολύ και το χρωστούσα κάπου.... Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους συμπαίκτες μου, τον μασέρ και τον φροντιστή που μας είχε ό,τι χρειαζόμασταν... Μια χρονιά δύσκολη αλλά καταφέραμε να πετύχουμε το μεγάλο στόχο μας!!!

Προσωπικά πιστεύω έκανα ό,τι μπορούσα για να βοηθήσω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου για το καλύτερο, παρά κάποια χτυπήματα που δέχτηκα από κάποιον αλλά ΕΓΩ έβαλα την ΟΜΑΔΑ πιο πάνω από τον εαυτό μου!!!! Εύχομαι στην ομάδα τα καλύτερα και μακάρι να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της Γ εθνικής....καλή συνέχεια»!

ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΜΕ ΚΛΕΑΝΘΗ 
Μόλις κυκλοφόρησε στην ποδοσφαιρική… αγορά πως ο Ευτύχης Τζιβίλογλου είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του σε άλλη ομάδα, η πρώτη που τον πλησίασε ήταν ο Κλεάνθης.

Ο 33χρονος μέσος, μίλησε με τη διοίκηση της ομάδας του Παραδεισίου, αλλά υπήρξε διάσταση στο οικονομικό.

Όπως έγινε γνωστό θα υπάρξει και νέα επαφή, στην οποία θα επιδιωχθεί η εξεύρεση λύσης της συνεργασίας των δυο πλευρών.