Στην Παλλήνη πέντε Ροδιτόπουλα

Τις ικανότητες και το ταλέντο τους θα επιδιώξουν να δείξουν για πέντε ημέρες πέντε νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές του νησιού μας. Συγκεκριμένα πέντε παιδιά της ακαδημίας του ΑΕΡΑ συμμετέχουν από χθες σε προπονήσεις των ακαδημιών του Πανιωνίου, στις αθλητικές του εγκαταστάσεις που βρίσκονται στην Παλλήνη.

Μέσα από αυτές τις προπονήσεις θα αξιολογηθούν κι αναλόγως θα κριθεί αν κάποιοι απ’ αυτούς ή και όλοι θα κληθούν ξανά για να συμμετάσχουν σε ανάλογες προπονήσεις.  Στην παρούσα φάση τα πέντε Ροδιτόπουλα θα παραμείνουν στην Παλλήνη μέχρι το Σάββατο 15 Ιουνίου, τα οποία και είναι:

Σταύρος Κωνσταντινίδης (2002)

Μάριος Γκάμμις (2003)

Ιωάννης Θοδωρής (2004)

Μιχαήλ Χωραφίτης (2004)

Τσαμπίκος Λέντζας

Άσχετα με το τι θα ακολουθήσει, οποσδήποτε οι εμπειρίες που θα αποκομίσουν τα παιδιά του ΑΕΡΑ, θα είναι πολύ σημαντικές και θα τους δοθεί η ευκαιρία να ξεδιπλώσουν τις ποδοσφαιρικές τους αρετές, πλαισιωμένοι από νεαρούς ποδοσφαιριστές από όλη την Ελλάδα, ανάλογης ηλικίας που έχουν κληθεί από την ΠΑΕ Πανιώνιος το συγκεκριμένο διάστημα.

Να σημειωθεί πως οι νεαροί παίκτες της ομάδας των Αφάντου γυμνάζονται και προπονούνται καθημερινώς, υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Χοσάδα (κάτοχος UEGA PRO), το Θεόδωρο Σκαρτάδο (γυμναστής Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών, κάτοχος UEFA C) και το Μιχάλη Πλύγκο (γυμναστής Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών).