Τρία βραβεία απονεμήθηκαν στο ξενοδοχείο Atrium Platinum

Το Ξενοδοχείο Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa, που ανήκει στον όμιλο πολυτελών ξενοδοχείων των κ κ. Κωνσταντινίδη και Χατζηκωνσταντίνου, Atrium Hotels, έλαβε τρία βραβεία από τον Tour Operator TUI Nordic στις πρόσφατες βραβεύσεις που έγιναν για τους συνεργάτες τους στη Ρόδο.

Συγκεκριμένα, το Ξενοδοχείο Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa έλαβε τρεις διακρίσεις στην κατηγορία των ξενοδοχείων πέντε αστέρων:
- Gold award inStaff Service που αφορά την εξυπηρέτηση των πελατών από το προσωπικό
- Silver Award in HotelCleanliness που αφορά την καθαριότητα του ξενοδοχείου
- Bronze Award in HotelGeneral Impression που αφορά τη γενική εικόνα που έχει ο επισκέπτης για το ξενοδοχείο

Η επιλογή των νικητών γίνεται έπειτα από τη συλλογή ερωτηματολογίων που αφορούν την ικανοποίηση των επισκεπτών και συγκεντρώνονται από τον Tour Operator.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν στον Γενικό Διευθυντή του Ομίλου, κο. Γεώργιο Ματσίγκο, παρουσία του κυρίου Steffen Hanssen, Senior Product Manager για την Ελλάδα, του κυρίου Tommy Serban, Headof Product Commercial, του κυρίου Γιώργου Πολύζου, Senior Purchasing Manager καθώς και στελεχών της TUI Nordic στην Ρόδο.

Ο Κύριος Ματσίγκος δήλωσε ότι τα νέα αυτά βραβεία δείχνουν τη δέσμευση του ομίλου και του προσωπικού για ποιοτική παροχή υπηρεσιών στους πελάτες και μας δίνουν ώθηση να συνεχίσουμε για περισσότερες και καλύτερες επιδόσεις αυτή τη σεζόν.

Ευχαρίστησε δε το προσωπικό για τις βραβεύσεις αυτές, αναγνωρίζοντας ότι ο σημαντικότερος παράγοντας επιτυχίας είναι ο ανθρώπινος παράγοντας, τονίζοντας ότι ο όμιλος επενδύει συνέχεια στο προσωπικό του με συνεχείς εκπαιδεύσεις, επιμορφώσεις, σεμινάρια και πριμοδοτήσεις.