Στο… τρέξιμο από σήμερα στη Ρόδο οι προπονητές της σχολής UEFA Pro

Αρκετά γνωστά ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου έρχονται στη Ρόδο για να  παρακολουθήσουν τα μαθήματα της δεύτερης φάσης της σχολής προπονητών UEFA Pro, τα οποία ξεκινούν σήμερα και ολοκληρώνονται στις 23 Ιουνίου.

Οι υποψήφιοι θα περνούν τα πρωινά τους στο ενωσιακό γήπεδο στο Καρακόνερο και τα απογεύματα στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Πλάζα», όπου θα διδάσκονται θεωρία.

Στη σχολή συμμετέχουν οι παρακάτω 28 προπονητές:
Γιώργος Αβραμίδης, Αλέξανδρος Αλεξιάδης, Σωτήρης Αντωνίου, Διαμαντής Βάβαλης, Λευτέρης Βελέντζας, Στέλιος Βενετίδης, Πέτρος Δημητρίου, Θεοδόσης Θεοδοσιάδης, Γιώργος Καραϊσαρίδης, Νίκος Καραμπετάκης, Γιώργος Κόλτσης, Δημήτρης Κοροπούλης, Γιώργος Κούτσης, Παρασκευάς Κωνσταντακόπουλος, Δημήτρης Μαυρογενίδης, Νίκος Νεντίδης, Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, Στέφανος Ξηρόφωτος, Γιώργος Πετράκης, Γιάννης Πολλαετίδης, Βαγγέλης Σταυρακόπουλος, Γιάννης Τάτσης, Κώστας Φρατζέσκος και Ηλίας Φυντάνης.
 Η Σχολή Ανανέωσης Ταυτοτήτων

Την προσεχή Δευτέρα και Τρίτη θα λειτουργήσει, στα γραφεία της ΕΠΣΔ, η σχολή ανανέωσης ταυτοτήτων κατηγορίας UEFA A’ και UEFA B’, όχι όμως και κατηγορίας UEFA C’, για την οποία θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Τα μαθήματα θα παραδίδονται, και τις δύο μέρες, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ.